O. Mingueza, amb una lesió al bíceps femoral de la cuixa esquerra
Ofert per

O. Mingueza, amb una lesió al bíceps femoral de la cuixa esquerra

Les proves realitzades aquest matí han confirmat l'abast de la lesió

Les proves realitzades aquest matí al jugador O. Mingueza als serveis mèdics del Club han confirmat que té una lesió al bíceps femoral de la cuixa esquerra. És baixa i la seva evolució en marcarà disponibilitat.

Medalla de plata als Jocs Olímpics de Tokio

Aquesta temporada 2020/21, i tot i la seva joventut, Mingueza ha disputat 39 partits amb el primer equip: 27 a la Lliga, 5 a la Copa, 5 a la Champions i els 2 de la Supercopa d'Espanya. Aquest estiu ha disputat els Jocs Olímpics amb la selecció espanyola, aconseguint la medalla de plata en caure a la final davant el Brasil. El defensa blaugrana, però, només va poder disputar els dos primers partits tot i haver de retirar-se per unes molèsties al minut 22 contra Egipte, a la fase grups, i contra Costa d’Ivori als quarts de final, al minut 10 de joc. 

El passat mes d'abril, el FC Barcelona va fer efectiva l'opció d'extensió del contracte d'Òscar Mingueza, que continuarà vinculat al Club fins al 30 de juny de 2023. El jugador va signar l'extensió del seu contracte en un acte amb el president Joan Laporta. La clàusula de rescissió del jugador és de 100 milions d'euros.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut