Òscar Mingueza, blaugrana fins al 2023

Òscar Mingueza, blaugrana fins al 2023

El defensa culer continuarà vinculat al Club fins al 30 de juny del 2023 amb una clàusula de rescissió de 100 milions d'euros

El FC Barcelona ha fet efectiva avui l’opció d’extensió del contracte d’Òscar Mingueza, que continuarà vinculat al Club fins al 30 de juny del 2023. El jugador ha signat l’extensió del seu contracte en un acte amb el president Joan Laporta a la Ciutat Esportiva.


La clàusula de rescissió del jugador és de 100 milions d’euros.


Una vida com a blaugrana

Óscar Mingueza, nascut el 13 de maig de 1999 a Santa Perpètua de Mogoda (Barcelona), ha format part durant tota la vida del FC Barcelona. Des del Prebenjamí fins al Barça B, amb el qual va debutar el 27 de juliol del 2016 en un partit amistós contra el Llagostera amb només 17 anys. Però fins a la temporada 2018/19 no va passar a formar part del filial, on hi ha estat durant dues temporades. En la que era la seva tercera campanya al Barça B, Ronald Koeman el va pujar amb els grans el passat mes de novembre i des de llavors, està en dinàmica de primer equip.

Mingueza va debutar amb la primera plantilla el 24 de novembre de 2020, en un partit de la fase de grups de la Champions davant el Dinamo de Kíev, on els culers van vèncer per 0-4 i ell va donar una assistència de gol, concretament el 0-2 a Braithwaite.

36 partits i dos gols

Des de llavors, Mingueza ha disputat un total de 36 partits amb el primer equip: 24 a la Lliga, cinc a la Champions, cinc a la Copa del Rei i dos a la Supercopa d’Espanya. En aquests partits, el ‘28’ culer ha anotat dos gols (tots dos a la Lliga) i ha repartit tres assistències. A més, dels 35 partits disputats, ha estat titular en un total de 30, disputant 2.692 minuts.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut