Leo Messi en 10 frases

Leo Messi en 10 frases

Repassem les declaracions més destacades de la roda de premsa de comiat de l'argentí

Leo Messi s'ha acomiadat aquest diumenge del FC Barcelona en una roda de premsa celebrada a l'Auditori 1899 de Camp Nou. El crac argentí, entre llàgrimes, ha explicat les seves sensacions després de la seva marxa i ha repassat la seva gran trajectòria com a llegenda culer. A continuació, recollim les 10 declaracions del 10:

- "Em toca acomiadar-me del Barça. Han estat moltíssims anys, tota la meva vida. No puc estar més orgullós de tot el que he fet i he viscut en aquesta ciutat, i sé que després d'estar uns anys fora tornaré, així ho he promès als meus fills també".

- "És molt difícil marxar després de tants anys. Després de fer tota la meva vida aquí, estava convençut en seguir aquí a casa meva. No estava preparat. L'any passat si ho estava, sabia què dir i estava convençut, aquest any no".

"Vull agrair a companys i excompanys, sempre he intentat actuar amb humilitat i respecte, espero que això sigui el que quedi aquí de mi, a part de tot el que vaig tenir la sort de donar al Club".

- "També vull agrair l'afecte de la gent, m'hagués agradat acomiadar-me d'una altra manera. Poder fer-ho amb gent al camp, poder escoltar una última ovació. Tenir-los a prop, celebrar un gol, escoltar una ovació... i em retiro d'aquest Club sense haver-los vist durant més d'un any i mig. Sempre he anat de front amb el soci i l'aficionat, el que més m'importava és dir-li la veritat a tota la gent que tant em va donar i jo els he donat a ells, que hem crescut i gaudit junts".

- "Hem passat molt bons moments, també dolents, però l'afecte de la gent sempre ha estat el mateix. He sentit el reconeixement i l'amor que jo també sento per aquest Club, tant de bo tornar en algun moment i poder aportar en alguna cosa perquè aquest Club segueixi sent el millor del món".

- "És molt difícil quedar-me amb un moment. Molts anys, moltes coses viscudes bones i dolentes, però potser el moment que em va tocar debutar, que va ser el començament de tot i fer realitat el meu somni".

- "Estava tot arreglat i en l'últim moment, pel tema de la Lliga, no es va poder fer. Vaig fer tot el possible per quedar-me, és el que volia i no es va poder".

- "Aquest és el moment més difícil de la meva carrera esportiva. He tingut molts moments difícils, moltes derrotes, però això no. Això ja no torna, és el final en aquest Club i ara comença una nova història".

- "El Barça és l'equip més gran de món i té una plantilla molt bona. El Club és més important que qualsevol i la gent s'acostumarà. Al principi serà estrany però s'acostumaran".

"És molt trist i dur, estem assimilant com podem. Quan marxi d'aquí serà encara pitjor, però estaré acompanyat per la meva família i seguiré jugant a futbol que és el que més m'agrada fer. La gent del Barça em coneix i sap que sóc un guanyador que vol seguir competint".

Aquí tens la roda de premsa completa:

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut