Leo Messi:

Leo Messi: "Sento molta tristesa per marxar del club que estimo"

Un emocionat Leo Messi ha posat punt i final a la seva etapa al FC Barcelona en una roda de premsa on ha demostrat el seu amor incondicional al Club

Amb el cor trencat, Leo Messi s'ha despedit del FC Barcelona en una emotiva roda de premsa on, acompanyat de la seva família i dels membres del primer equip blaugrana, ha declarat el seu amor etern pel Club amb els 35 títols que ha aixecat al seu costat.

Després que el President Joan Laporta expliqués els motius de la marxa de Messi, avui era el torn de l'argentí per acomiadar-se del Club i de l'afició que l'ha idolatrat any rere any. L'argentí ha sortit a l'Auditori 1899 visiblement emocionat i, entre llàgrimes, ha iniciat una roda de premsa que difícilment serà oblidada.

En l'inici del seu discurs, un Messi trencat ha definit com se sent: "En aquests últims dies he estat pensat què anava a dir, què podia dir. La veritat és que estic bloquejat, és molt difícil això per a mi després de tants anys, de tota una vida. No estava preparat. Estava convençut de seguir aquí, a casa nostra, era el que més volíem. Sempre vam sobreposar el nostre benestar, estar a casa i gaudir de la vida a Barcelona en l'àmbit esportiu i en la quotidianitat."

Abans de donar pas a les preguntes dels mitjans, Messi ha afegit: "Em toca acomiadar-me... han estat moltíssims anys, tota la meva vida. Vaig arribar aquí als 13 anys i no puc estar més orgullós de tot el que he fet i viscut en aquesta ciutat, on segur que hi tornaré algun dia. A més, ho he promès als meus fills. Agrair a tots als companys i excompanys, a tots els treballadors del Club, sempre vaig intentar actuar des de la humilitat i respecte, espero que això sigui el que es recordi de mi a part de tot el que vaig tenir la sort de fer a la gespa."

A més, Leo Messi, llegenda eterna del FC Barcelona, ha dedicat paraules a l'afició que l'ha acompanyat des del primer fins l'últim dia: "Vull agrair el carinyo de la gent, m'hagués agradat acomiadar-me d'una altra manera. Mai em vaig imaginar el meu comiat perquè no hi pensava, però m'hagués agradat fer-ho amb gent al camp, poder escoltar una ultima ovació. Els he trobat molt a faltar durant tot aquest temps de pandèmia. Tenir-los a prop, celebrar un gol, escoltar una ovació ... i em retiro d'aquest club sense haver-los vist durant més d'un any i mig. L'afició m'ha fet sentir el reconeixement i l'amor que jo també sento per aquest club,espero tornar en algun moment i poder aportar alguna cosa perquè aquest Club segueixi sent el millor del món".

Un cop ha acabat el seu discurs, i després d'una infinita ovació, un Leo Messi desconsolat ha donat pas a les preguntes dels mitjans. Preguntat pel seu millor moment, l'argentí s'ha quedat amb el primer dia: "És molt difícil quedar-me amb un moment, són molts anys i moltes coses bones i dolentes, però putser em quedaria amb el debut, que va ser el principi de tot i va significar fer realitat el meu somni".

Respecte al cop de timó dels últims dies que ha trencat la relació de Barça i Messi, així opina l'argentí: "Estava tot arreglat i en l'últim moment, pel tema de LaLiga, no es va poder fer. Tinc clar és que vaig fer tot el possible per quedar-me, és el que volia i no va poder ser. Vaig acceptar una rebaixa del 50% del salari, i després ja no se'm va demanar res més. Sento molta tristesa per marxar del club que estimo i en un moment que no esperava. Mai vaig mentir, sempre vaig anar de cara".

En un comiat més que dur, així s'ha explicat Leo Messi: "Em passen moltíssimes coses pel cap, estic una mica bloquejat i segueixo sense caure en la realitat de deixar aquest club i canviar la meva vida per complet. Fa 16 anys que soc al primer equip, ara he de començar de zero i és un canvi tot també per a la meva família. Cal acceptar el canvi, assimilar-ho i arrencar de nou".

Leo Messi ha reconegut que "aquest és el moment més difícil de la meva carrera esportiva. He tingut molts moments difícils, moltes derrotes, però no així. Això ja no torna, és el final en aquest club i ara comença una nova història. Vaig créixer amb els valors d'aquest Club, d'humiltat i respecte, així he portat la samarreta del Barça arreu i que se'm reconegui per això és part del meu futbol i de mi."

mini_messi-3200x2000 (1)

Mirant enrere, Messi ha explicat quan va decidir que volia renovar: "Després de les eleccions vaig anar a dinar amb Laporta, i després estava convençut de seguir. El meu contracte mai va ser un problema, després va passar el que va passar i no ha pogut ser. Sempre vaig anar de cara amb el soci i l'aficionat, el que més m'importava és dir la veritat a tota la gent que tant m'ha donat i amb qui he crescut i gaudit.

A més, Leo Messi ha lleçat un missatge d'esperança al Club: "El Barça és l'equip més gran de món i té una plantilla molt bona. El Club és més important que qualsevol persona, al principi serà estrany peròi la gent s'acostumarà."

Gràcies, Leo.

 

*Consulta aquí la roda de premsa completa:

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut