Quatre blaugranes, classificats per la final d'handbol

Quatre blaugranes, classificats per la final d'handbol

Els quatre integrants de la selecció francesa ja són a la final, mentre que els blaugranes d'Espanya i d'Egipte es veuran les cares en el partit per la medalla de bronze

Els integrants del FC Barcelona segueixen assegurant medalles en els Jocs Olímpics de Tòquio. En la jornada d'avui, en el torn de l'handbol, la selecció francesa ha superat l'Egipte per 27 a 23 i s'ha assegurat medalla al classificar-se per a la final del proper dissabte.

D'aquesta manera, els quatre blaugranes que formen part de la selecció francesa (Ludovic Fàbregas, Dika Mem, N’Guessan i Melvyn Richardson) ja saben que tornaran a casa amb una medalla penjada del coll, encara per descobrir si serà de plata o d'or. Del partit d'avui en destaca l'actuació de Dika Mem, que amb cinc gols ha estat el màxim anotador de la semifinal realitzant una aportació clau per a la seva selecció en fase ofensiva.

Aquesta serà la quarta final consecutiva de la selecció francesa en els Jocs Olímpics. Després d'aconseguir l'or a Pequín 2008 i Londres 2012 i de penjar-se la medalla de plata a Rio 2016, a la final de Tòquio s'enfrontaran a Dinamarca, que ha vençut a Espanya en l'altra semifinal (27-23).

Per la seva banda, Ali Zein, membre de la selecció olímpica d'Egipte, conserva encara opcions de medalla i s'haurà de veure amb els integrants blaugranes que representen la selecció espanyola, Pérez de Vargas, Entrerríos, Aleix Gómez y Ángel Fernándezper tractar d'aconseguir la medalla de bronze.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut