Debut i gol de Memphis amb el FC Barcelona

Debut i gol de Memphis amb el FC Barcelona

El flamant fitxatge blaugrana, que va ser presentat dijous passat, ha debutat amb el Club en l’amistós contra el Girona. Nico González, partint des de l’onze titular, també ha debutat amb el primer equip.

Memphis ja llueix l’equipació blaugrana. En el segon amistós de la pretemporada, davant el Girona, el nou fitxatge del curs ha debutat amb el FC Barcelona després de saltar al camp en el minut 42 substituint a Rey Manaj, però no ha estat fins al segon temps quan ha celebrat el seu primer gol.

Tot i ser el quart fitxatge de l’estiu, Memphis s’ha convertit d’aquesta manera en la primera incorporació que debuta aquesta temporada sota les ordres de Ronald Koeman, doncs la resta de fitxatges (Agüero, Èric Garcia i Emerson) encara no s’han incorporat als entrenaments.

Ovacionat pel públic present a l’estadi Johan Cruyff, des que ha ingressat al camp Memphis no ha parat de deixar detalls de l’enorme qualitat que atresora. De fet, en la primera pilota que ha tocat com a culer ja ha ofert una mostra de la seva personalitat, encarant, desequilibrant i treient una perillosa centrada desde la línia de fons.

Ja en la segona part, Memphis ha vorejat el gol en més d’una ocasió i no s'ha aturat fins a trobar recompensa. El seu gol ha arribat a la recta final, quan ha executat a la perfecció un llançament des dels onze metres que ha netejat l'escaire de la porteria.

Després del xiulet final, Memphis ha pres la paraula i ha explicat com se sent després del seu debut: "Estic molt content per haver jugat amb aquesta samarreta. He gaudit dels fans de l'estadi, han sigut molt entusiastes durant tot el partit i han mostrat molta energia. Treballo de valent per brindar moments increïbles als seguidors blaugranes."

A més, la nova estrella blaugrana, que no ha deixat de rebre afecte per part de l'afició present a l'estadi, ha parlat de les ganes que té de trepitjar la seva nova casa: "Començar a l'Estadi Johan Cruyff ha sigut increïble, però, de ben segur, que jugar al Camp Nou encara ho serà més." 

M'agrada el futbol entre línies i puc aportar molta creativitat, gols i assistències a l'atac blaugrana

Memphis

Un dels altres protagonistes del partit d'avui ha estat Nico González, que també ha tingut la oportunitat de debutar amb el primer equip blaugrana dvant del Girona. El talentós migcampista s'ha mostrat radiant: "Tenia moltes ganes de debutar amb el primer equip després de molts anys al Club. Hem tingut molt bones sensacions en aquest partit. Estic molt feliç. Encara que sigui un amistós tenia molta il·lusió, perquè pràcticament porto tota la meva carrera aquí i he somiat amb aquest moment. Avui aniré a casa a celebrar-ho feliç amb la meva família. Ara espero poder debutar de forma oficial amb el primer equip."

A més, Nico ha volgut parlat de quines són les sensacions a l'entrar en un vestuari amb jugadors que porten anys aixecant títols: "En un primer moment impressiona entrenar en un vestidor amb jugadors que han guanyat molts títols i que abans veia per la tele. Però als joves ens han acollit molt bé. Estic entrenant bé per tenir més oportunitats amb el primer equip."

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut