Laporta es reuneix amb Isaac Herzog, president d’Israel

Laporta es reuneix amb Isaac Herzog, president d’Israel

El president del FC Barcelona ha viatjat a Israel per inaugurar l’exposició ‘Barça The Exhibition’ i assistir al Clàssic que jugaran els Legends contra el Madrid

El president del FC Barcelona, Joan Laporta, s’ha entrevistat avui amb el president d’Israel, Isaac Herzog, en el marc de la seva vista al país per participar en la inauguració de l’exposició ‘Barça The Exhibition’ aquest diumenge, 18 de juliol, i assistir al Clàssic que disputaran els Barça Legends i el Reial Madrid Leyendas el proper dimarts dia 20 al Bloomfield Stadium de Tel Aviv.

La trobada ha tingut lloc a Beit HaNasi, la residència oficial del president d’Israel a Jerusalem, i  durant la mateixa hi ha hagut un intercanvi de presents. Entre ells, el president Laporta ha fet entrega a Herzog d’una samarreta del FC Barcelona amb el seu nom i d’una placa amb l’escut de l’Entitat.

Durant la trobada, que ha durat prop de trenta minuts i ha s’ha desenvolupat en un ambient distès, Herzog i Laporta també han tingut l’oportunitat de visitar els jardins de la residència de Beit HaNasi, on hi ha els bustos dels presidents d’Israel.

Experiència Barça

El FC Barcelona celebra aquests dies dos esdeveniments assenyalats en el calendari culer per aquest estiu com són la inauguració de l’exposició ‘Barça The Exhibition’ i el Clàssic entre els Barça Legends i el Reial Madrid Leyendas.

Barça The Exhibition, que s’inaugura oficialment avui diumenge 18 de juliol, amb un acte que comptarà amb la presència del president Laporta,  estarà obert al públic fins el 31 d’agost al Holon Toto Hall, al sud de Tel Aviv. L’exposició combina una sèrie d’experiències interactives amb l’ús de la tecnologia immersiva més avançada perquè el visitant gaudeixi d’un recorregut únic a través de la història blaugrana.  Així, al llarg de nou sales els aficionats podran descobrir a través d'una visita audioguiada que evoca una conversa entre un avi i el seu net, les gestes esportives de l'equip, conèixer el seu estil de joc i viure  en primera persona la il·lusió d’estar a peu de camp a l’Estadi, gràcies a un espai envolupant 360º.

D’altra banda, demà – dilluns 19 de juliol –  està previst que el president del FC Barcelona participi al Gala Dinner organitzat amb motiu del Clàssic que disputaran els Barça Legends contra el Reial Madrid Leyendas, a més d’assistir al partit que es disputa al dia següent. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut