Monchu jugarà al Granada

Monchu jugarà al Granada

El FC Barcelona s’assegura un 50% d’una futura venda, a més d’un dret de tempteig i una opció de recompra pel jugador mallorquí

El jugador Monchu Rodríguez jugarà al Granada CF a partir de la temporada 2021/22. El FC Barcelona s’assegura el 50% d’una futura venda per part del conjunt andalús, a més d’un dret de tempteig i una opció de recompra pel jugador mallorquí.

Monchu Rodríguez, de 21 anys, va arribar a La Masia en edat infantil procedent del RCD Mallorca. La seva evolució en els equips del futbol formatiu blaugrana va ser molt bona, fet que li va servir per debutar amb 17 anys al Barça B, quan formava part de la plantilla del Juvenil A. Aquell debut es va produir el 15 de desembre del 2017 a l’estadi Ramón de Carranza contra el Cadis.

Vuit anys a La Masia

Amb el filial blaugrana va créixer fins a convertir-se en un dels jugadors clau, i va acabar disputant un total de 63 partits en els quals va marcar 11 gols. El 8 d’agost del 2020 va poder debutar amb el primer equip, en el partit de tornada dels vuitens de final de la Champions League contra el Nàpols (3-1) disputat al Camp Nou, substituint Griezmann en el minut 84.

La temporada passada va ser cedit al Girona de la Segona Divisió. A Montilivi va estar a punt d’aconseguir l’ascens a Primera amb el conjunt de Francisco Rodríguez, disputant 39 partits i marcant tres gols.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut