El missatge de Laporta a la plantilla

El missatge de Laporta a la plantilla

El president del FC Barcelona, juntament amb el vicepresident prime,r Rafael Yuste, ha visitat la Ciutat Esportiva el primer dia del retorn dels entrenaments

El primer equip del FC Barcelona ha començat avui dilluns els entrenaments de la nova temporada 2021/22, després que aquest cap de setmana es portessin a terme les revisions mèdiques i físiques. I el president del Barça Joan Laporta ha volgut visitar la Ciutat Esportiva per saludar els components de la plantilla blaugrana. 

Laporta, acompanyat del vicepresident primer, Rafael Yuste, així com d'Enric Masip i Mateu Alemany, ha adreçat unes paraules de bona sort als futbolistes citats per a aquest inici de pretemporada. "El que ens agradaria es que actuéssiu com a professionals, amb una mentalitat guanyadora i amb esperit d'equip. El Barça ha de competir per guanyar, però evidentment sempre amb esportivitat. Us desitjo, doncs, el millor per a aquesta temporada", ha comentat el President. 

Primer entrenament de la pretemporada

Posteriorment a la visita de Laporta, els de Ronald Koeman ja han començat a treballar. Ho han fet sobre el camp 2 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, en què s'ha combinat una part d'activació i treball de força amb el treball a la gespa.

Cal recordar que, d'aquí a poc més d'una setmana, el Barça ja durà a terme el primer amistós del curs, contra el Nàstic (21/7, 19 hores). També jugarà contra el Girona per seguir agafant la forma (24/7, 19 hores). Tots dos partits, que es disputaran al Johan Cruyff i es podran seguir en directe per Barça TV+.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut