Pedri, millor jugador jove de l'Eurocopa

Pedri, millor jugador jove de l'Eurocopa

El migcampista blaugrana ha estat premiat pel seu gran torneig tot i tenir només 18 anys

El jove culer Pedri González ha estat escollit el millor jugador jove de l'Eurocopa 2020. El migcampista barcelonista ha realitzat un torneig espectacular, sent un dels jugadors més destacats malgrat els seus 18 anys, i ha estat guardonat amb el premi que l'acredita com el millor jove de la competició.

Pedri ha estat titular en els sis partits de la selecció espanyola a l'Eurocopa, jugant tots els minuts en tots ells menys el darrer minut de la pròrroga dels quarts contra Suïssa, quan va ser substituït. Així doncs, el canari ha completat un total de 629 minuts, una mitjana de més de 100 minuts per partit. 

A més, el canari ha destacat per la gran precisió en la passada. De les 461 passades que ha intentat, 421 han estat bones, aconseguint un alt percentatge d'encert (91.32%). De fet, a les semifinals el canari va realitzar 65/67 passades bones amb un 97% d'encert, amb només 18 anys, en unes semifinals d'Eurocopa i davant un gran equip com és Itàlia, la campiona. Espectacular. 

El '16' blaugrana ha estat el tercer jugador de l'Eurocopa que més quilòmetres ha corregut amb 76'1 km, només superat per Jorginho i Phillips, ja que van jugar un partit més. També ha rebut 13 faltes i ha recuperat 25 pilotes. Un torneig molt complet d'un jugador que no para de créixer. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut