Renovació d’abonaments, sense cost per als socis que van pagar-lo la temporada passada, i noves excedències

Renovació d’abonaments, sense cost per als socis que van pagar-lo la temporada passada, i noves excedències

Dues opcions de cara a la nova temporada 2021-22. Fins a l'1 d'agost es pot enviar el formulari de solicitud d'excedència.

Davant les incerteses derivades de la pandèmia de la Covid-19, el FC Barcelona ofereix als seus socis amb abonament al Camp Nou o Palau Blaugrana, la possibilitat de renovar aquests abonaments, o bé la de demanar una temporada d’excedència.  

Aquells que optin per demanar l'excedència ja poden sol·licitar-ho a través del següent formulari, que estarà accessible fins a l'1 d'agost.

Renovació de l’abonament al Camp Nou sense cost

Els socis abonats que vulguin renovar el seu abonament, i que ja van liquidar-lo la temporada passada sense haver pogut assistir a cap partit a l’Estadi, podran fer-ho sense abonar el seu import.*

D’aquesta manera, només es cobrarà l’import de l’abonament de la nova temporada a aquells socis abonats que van sol·licitar l’excedència per a la temporada 2020/21 i que ara vulguin renovar el seu abonament. En aquest cas es descomptarà, si s’escau, la compensació dels partits sense públic de la temporada 19/20 i l’import del Seient Lliure acumulat que resta pendent d'aquella temporada.

En aquells casos que el soci abonat disposi també d'un abonament de parking, l'opció que s'esculli per l'abonament del Camp Nou serà la mateixa que s'aplicarà al seu aparcament.

Fins que no es tingui disponible l’aforament al 100%,  s’establirà a cada partit un procés de sol·licitud d’assistència per a tots aquells abonats que no hagin demanat excedència, i s’efectuarà un sorteig si les peticions són superiors a les localitats que s’ofereixen.

Abonaments al Palau Blaugrana

Els abonaments al Palau Blaugrana funcionaran de la mateixa manera, però aquells partits de la temporada passada on es permetia la presència limitada de públic, es compensaran únicament als abonats que van demanar entrades i no van ser agraciats en el sorteig.  La resta haurà d’abonar en la renovació del seu abonament la part proporcional dels partits celebrats amb aficionats.

Sol·licitud d’excedència

Davant la possibilitat d’iniciar-se la competició amb una presència restringida de públic, i davant la incertesa de no saber encara en quin moment es podrà disposar de la totalitat de l’aforament per a l’assistència de socis i aficionats, el Club torna a oferir als seus abonats la possibilitat de poder demanar una excedència dels abonaments per a la temporada 2021/22.

Els socis que vulguin mantenir l’excedència per segon any consecutiu i tinguin pendent la compensació del Seient Lliure i/o l’import corresponent a la compensació de la temporada 19/20, podran recuperar aquest import a l’hora de liquidar l’abonament de la temporada 2022/23.

Finalment, als socis que decideixin demanar per primer cop l’excedència i que van pagar l’abonament de la temporada 2020/21, se’ls compensarà aquest import quan renovin el seu abonament la temporada que ve.

Formulari únicament per demanar excedència

Els abonats que optin per sol·licitar l’excedència, hauran de fer-ho a través d’un formulari que estarà al web del Club el dia 19 de juliol a les 10 h i fins el dia 1 d'agost. 

Accès al formulari en el següent enllaç:

Aquest formulari únicament haurà de ser emplenat pels abonats que sol·licitin l’excedència d’una temporada. El Club considerarà, per defecte, que els socis abonats que no ho sol·licitin estan d’acord en la renovació dels seus carnets d’abonats.

Compensacions de partits temporada 2021/22

Si es donés el cas, es compensaran als abonats aquells partits que se celebrin sense presència de públic per motius sanitaris, i en cas que hi hagi limitació de l’aforament, únicament es compensaran els partits als socis abonats que demanin entrada per un partit i no siguin agraciats al sorteig per poder assistir-hi. 

* Els preus es poden veure afectats per les actualitzacions corresponents

abonament_CAT

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut