FAQ's Renovació Abonament Temporada 2021/22

FAQ's Renovació Abonament Temporada 2021/22

Aquí podeu trobar tota la informació sobre la renovació de l'abonament al Camp Nou i Palau Blaugrana per a la Temporada 2021/22
 • Hi haurà públic a l’estadi la temporada 2021/22?
  La previsió actual és que hi hagi públic amb aforament parcial. Sempre dependrà de la situació sanitària que hi hagi en cada moment.
 • Es contempla un aforament parcial?
  Sí, l’aforament que es preveu actualment és parcial.
 • Els socis abonats tindrem preferència per assistir als partits?
  Sí, els socis abonats podran sol·licitar assistència per als partits, i si hi ha més demanda que entrades, es farà un sorteig entre tots els que ho han sol·licitat
 • Si demano entrada, la localitat que em toqui serà la que tinc jo habitualment?  o estarà a la mateixa zona?
  La localitat es trobarà a la mateixa zona d’on és abonat a no ser que l’abonat marqui la casella conforme està disposat a anar a una zona diferent a la zona a la qual està abonat.
 • A partir de quan puc demanar l’excedència per aquesta temporada?
  El formulari estarà actiu del 19 de juliol a les 10 h i fins el dia 1 d’agost a les 00 h.
 • Què significa demanar excedència?
  Vol dir que per la temporada 2021/22 no pagarà l’import del seu abonament , però sí que pagarà la quota de soci. El Club li manté la titularitat i l’abonat li cedeix al Club la localitat per la temporada 2021/22.  Durant aquest període d’excedència no podran realitzar-se canvis de nom en la titularitat del seient. L’excedència s’ha de mantenir al llarg de tota la temporada.
 • Com es demana l’excedència?
  Mitjançant el formulari que estarà disponible a partir del dia 19 de juliol a les 10 h i fins el dia 1 d'agost.
 • Si tinc un abonament de pàrquing, puc demanar excedència únicament pel pàrquing?
  En aquells casos que el soci abonat disposi també d'un abonament de pàrquing, l'opció que s'esculli per l'abonament del Camp Nou serà la mateixa que s'aplicarà al seu aparcament. La petició d’excedència és realitza en bloc per l’abonament de l’Estadi més aparcament.
 • Podré accedir a una entrada per algun partit si demano excedència?
  No, en cap cas pot sol·licitar una entrada com a soci abonat si vostè ha demanat una excedència. El seu abonament ha estat cedit al Club. En el cas que hi hagi aforament complet, ho podrà fer com la resta de socis no abonats.
 • Si renovo el meu abonament temporada 2021/22 i no puc anar als partits, com es compensa?
  Només es compensarà els partits que no hi pugui haver públic, o aquells d'aforament parcial que hagi demanat una entrada i no li hagi tocat per sorteig. 
 • Si vaig demanar excedència la temporada passada, puc demanar-la per la nova temporada? No he de pagar res?
  Sí que pot tornar a demanar excedència. No ha de pagar res, únicament, que en l’abonament temporada 2022/23 se li cobrarà també l’actualització de preus corresponents.
 • Quins drets perdo demanant excedència?
  Els seus drets segueixen actius i recuperarà la mateixa localitat per a la temporada 2022/23. Únicament perd el dret sobre el seu abonament aquesta temporada, ja que cedeix la seva localitat al Club.
 • Si demano excedència per segon any consecutiu, quan recupero l’import de seient lliure pendent?
  En el cas que tingui seient lliure acumulat de la temporada 19/20, se li descomptarà de la renovació de l’abonament de la temporada 2022/23.
 • Si demano excedència per segon any consecutiu, quan recupero l’import de la compensació dels partits no jugats de la temporada 2019/20?
  En aquest cas se li descomptarà de la renovació de l’abonament de la temporada 2022/23.
 • Si demano excedència i a meitat de temporada es recupera el 100% de l’aforament podré anul·lar-la per tal d’assistir als partits que restin?
  No, en cap cas. Si demana excedència és per tota la temporada.
 • Si no demano excedència i pago el 100% de l’abonament, en cas de no podré anar al 100% de partits? Com se’m compensa?
  Només es compensarà els partits que no hi pugui haver públic, o bé aquells d'aforament parcial que hagi demanat una entrada i no li hagi tocat per sorteig. 
 • Si decideixo pagar l’ abonament i la temporada passada vaig demanar excedència, es descompten els imports de seient lliure pendents? I els partits no gaudits la 19/20?
  Sí. Si la temporada passada va demanar excedència i tenia imports de Seient Lliure o de compensació de partits no gaudits de la temporada 2019/20, se li descomptarà en la renovació d’aquest abonament 2021/22.
 • Si no assisteixo a algun partit, té el mateix valor el partit del Real Madrid que un altre?.
  Sí, el valor de cada partit  són igual, es calcularà a final de temporada segons el número de partits celebrats.
 • Si he fet un canvi de nom de l’abonament, puc demanar excedència igualment?
  Sí, poden demanar excedència tots els abonats titulars d’un abonament a data 19 de juliol, data en què s’obre el formulari.
 • Si m’he donat de baixa i no he renovat l’abonament, com em compensa el club els partits no jugats de la temporada 19/20?
  En aquest cas haurà de contactar amb l’OAB a principis setembre
 • Si vaig demanar entrades la temporada 2020/2021 per assistir-hi i no em va tocar, com se’m compensa?
  Els partits els quals es permetia assistència de públic i no va ser agraciat en el sorteig, se li compensarà en la renovació del pròxim abonament. 
 • Si vaig demanar entrada i se’m va assignar però no vaig assistir al partit, se’m compensa?
  No, no se li compensa. En aquells partits on es permetia la presència limitada de públic, als socis agraciats al sorteig no se’ls compensa aquell partit, encara que finalment no hi assistissin. Només es compensarà als abonats que van sol·licitar entrada però no van ser agraciats al sorteig.
 • Soc abonat a vàries de les seccions del palau, puc demanar excedència en una i no en les altres?
  No, la petició d’excedència és realitza en bloc per a totes les seccions del palau abonades (hoquei – handbol - futbol sala)
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut