Primer entrenament de la pretemporada

Primer entrenament de la pretemporada

El president Joan Laporta ha visitat el primer equip de Ronald Koeman a la Ciutat Esportiva

Després que aquest cap de setmana els jugadors completessin les proves sanitàries i mèdiques, aquest dilluns ha estat el torn de tornar als entrenaments on s'ha combinat una part d’activació i treball de força amb treball a la gespa del camp 2 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Sobre les 9.30 hores, Dest, Piqué, Pjanić, Riqui Puig, Neto, S. Roberto, Umtiti, Iñaki Peña, Arnau Tenas, Álex Collado, Gavi, Comas, Nico i Yusuf Demir han estat els jugadors que han combinat aquests dos treballs amb un component físic típic de l’època de pretemporada.

D’altra banda, Coutinho ha fet treball específic. Aquest dimarts l’equip es tornarà a entrenar a partir de les 9.30 hores, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

El president Laporta visita la plantilla

Abans de començar la primera sessió d’entrenament de la pretemporada, el president Laporta ha volgut saludar als components de la primera plantilla de futbol.

2021-07-12 ENTRENO 04-min

Els primers amistosos

El primer test per al Barça arribarà el dimecres 21 de juliol, contra el Gimnàstic de Tarragona i a l’Estadi Johan Cruyff (19 hores). El dissabte 24 de  juliol serà el Girona el rival dels de Ronald Koeman en el mateix escenari i mateixa hora (19 hores). Curiosament aquests dos conjunts també van ser els rivals del Barça a la pretemporada anterior, la 2020/21.

Aquests dos partits es podran veure en directe arreu del món a través de BarçaTV+ i a través de Barça TV tant a Catalunya, mitjançant la TDT, com a la resta d’Espanya a través de les plataformes televisives de subscripció.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut