La nova vida de Raúl Entrerríos al Barça

La nova vida de Raúl Entrerríos al Barça

L’excapità blaugrana s’incorporarà al Juvenil i com a coordinador de la base

Un cop finalitzi la participació de la selecció espanyola als Jocs Olímpics, l’excapità culer Raúl Entrerríos s’incorporarà una altra vegada a la disciplina del Barça. Però aquest cop no serà com a membre del primer equip, sinó que formarà part del Juvenil B del club, a més de convertir-se en el coordinador de la base de l'handbol blaugrana

D’aquesta manera començarà una nova vida per a Entrerríos. L’asturià va arribar l’estiu del 2010 al Club i a les ordres de Xavi Pascual va guanyar tres Champions League (2010/11, 2014/15 i 2020/21), a més d'11 lligues Asobal, vuit Copes del Rei i cinc Super Globe, entre altres títols amb el Barça. 

Entrerríos començarà una nova etapa a la seva carrera dins de l’handbol i ho farà tutelant les joves promeses blaugrana, a més d'estar en el dia a dia del Juvenil B. La seva experiència com a jugador ajudarà a formar els talents de l’handbol formatiu del FC Barcelona. 

Declaracions d'Entrerríos:

“Lògicament és un canvi significatiu per a mi. Tanco una etapa de 20 anys com a esportista professional, 11 dels quals com a jugador del Barça, i ara passaré a treballar en un altre pla diferent però relacionat amb el que més m’agrada, que és l’handbol. Ho afronto amb el mateix compromís i les mateixes ganes de treballar dur que he tingut fins ara per ajudar el Club”.

“Crec que tinc una experiència àmplia com a jugador i membre d’un col·lectiu. A més, porto anys formant-me per a aquest moment i espero poder traslladar als joves jugadors aquests aspectes que he après durant aquests anys i que considero molt importants per poder preparar integralment els esportistes i fer amb la resta de l’staff que puguin tenir una trajectòria llarga al Club i col·laborar en molts èxits futurs”.

“El Barça té jugadors joves amb molt de talent amb una gran projecció i amb totes les eines per poder desenvolupar una carrera professional. Nosaltres tractarem d’acompanyar-los en aquest procés i preparar-los perquè l’adaptació a l’alt nivell sigui com més senzilla, millor i puguin ser peces importants del Club”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut