La consagració de Pedri

La consagració de Pedri

El migcampista canari ha realitzat una gran Eurocopa, disputant els sis partits amb un total de 629 minuts i sent un dels jugadors més destacats del torneig

Pedri González ha estat una de les sensacions de l'Eurocopa. El migcampista canari ha completat un torneig espectacular, sent un dels jugadors més destacats del combinat de Luis Enrique i també un dels més utilitzats.

El jove culer ha estat titular en els sis partits de la selecció espanyola a l'Eurocopa, jugant tots els minuts en tots ells menys el darrer minut de la pròrroga dels quarts contra Suïssa, quan va ser substituït. Així doncs, el canari ha completat un total de 629 minuts, una mitjana de més de 100 minuts per partit. És, juntament amb Unai Simón i Laporte (630 minuts) els jugadors que més han jugat de tota l'Eurocopa.

A més, Pedri ha destacat per la gran precisió en la passada. De les 461 passades que ha intentat, 421 han estat bones, aconseguint un alt percentatge d'encert (91.32%). De fet, en el darrer partit el canari va realitzar 65/67 passades bones amb un 97% d'encert, amb només 18 anys, en unes semifinals d'Eurocopa i davant un gran equip com és Itàlia. Espectacular. A més, és el tercer jugador del torneig amb més passades, només superat pels seus companys Laporte i el blaugrana Jordi Alba.

El canari, tot i debutar en un torneig de seleccions, sobre la gespa semblava un autèntic veterà, dominant el mig del camp de la selecció amb una qualitat única que ha provocat una allau d'alabances per part del món del futbol. El seu propi entrenador, Luis Enrique, destaca: "Mai he vist a un noi de 18 anys jugar l'Eurocopa com ho fa Pedri, ni tan sols a Andrés Iniesta. És de bojos, hem de cuidar-lo". 

A més, Pedri és el jugador de l'Eurocopa que més quilòmetres ha corregut fins al moment, amb 76'1 km, quatre més que el segon (Jorginho amb 72'3km). També ha rebut 13 faltes, el tercer que més rep de tota l'Eurocopa, i ha recuperat 25 pilotes. Sens dubte, un migcampista molt i molt complet tot i la seva curta edat, que juga ja com un autèntic veterà.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut