El júnior, brillant campió d’Espanya!

Els blaugranes han superat per 63-102 el Reial Madrid en la final del Campionat d’Espanya

El Barça s’ha proclamat campió d’Espanya júnior després de superar el Reial Madrid per un espectacular 63-102. Els de Fabián Téllez, que han anat sempre per davant en el marcador, han trencat el partit en el tercer quart i han rematat la feina en l’últim període.

James Nnaji, amb 14 punts, 6 rebots, 8 assistències i 28 de valoració ha estat elegit l'MVP de la final, mentre que Michael Caicedo ha estat escollit l'MVP del Campionat.

Gran inici

L’inici de partit ha estat marcat per l’alt ritme anotador de tots dos equips. El primer quart ha acabat amb un 25-28 a favor dels blaugranes, que han tingut en Ian Granja, amb cinc triples i un total de 15 punts, el gran protagonista.  Els de Fabián Téllez han seguit igual de seriosos i sempre han anat per davant en el marcador (38-45, min 17) gràcies a la bona feina de Rafa Villar o Ubal. En el descans, avantatge blaugrana per 43-51.

Extraordinari tercer quart

El partit s’ha trencat en un magnífic tercer quart del Barça. I és que els blaugranes han agafat una renda superior als vint-i-cinc punts. L’aparició de Caicedo, inèdit fins el moment en atac, així com de Nnaji i l’omnipresent Rafa Villar ha permès que els blaugranes marxessin amb un +22 en el marcador: 54-76 i el partit pràcticament al sac.

Els últims deu minuts han estat un tràmit i la serietat dels blaugranes fins al final ha permès que el partit finalitzés amb una renda de 39 punts amb el 63-102 final. Espectacular final d’etapa júnior per a molts dels jugadors del Barça, que han finalitzat la temporada de la millor manera.