Confirmats els dos primers amistosos de pretemporada

Confirmats els dos primers amistosos de pretemporada

Els de Ronald Koeman s'enfrontaran al Nàstic el 21 de juliol i al Girona el dia 24, sempre a l'Estadi Johan Cruyff

Confirmats els dos primers partits de la pretemporada blaugrana. El conjunt de Ronald Koeman iniciarà la preparació per al curs 2021/22 amb dos partits que es disputaran a l'Estadi Johan Cruyff, igual que la pretemporada passada. Els rivals seran el Gimnàstic de Tarragona i el Girona, que curiosament també van ser els primers oponents de l'última pretemporada.

Els partits es podran veure en directe arreu del món a través de Barça TV+ i a traves de Barça TV tant a Catalunya, mitjançant la TDT, com a la resta d’Espanya a través de les plataformes televisives de subscripció.

El primer duel tindrà lloc el dimecres 21 de juliol davant el Nàstic de Tarragona, on els culers es tornaran a veure les cares amb el conjunt tarragoní. Cal recordar que el curs passat l'amistós va acabar amb triomf barcelonista per 3-1.


Seguidament, tres dies després es disputarà el segon amistós, també a l'Estadi Johan Cruyff. El dissabte 24 de juliol, Barça i Girona s'enfrontaran en el segon test de pretemporada en un duel que per ben poc no serà de Primera, ja que el Girona es va quedar a les portes de l'ascens en l'última eliminatòria del play-off. Ara fa un any el Barça es va imposar també per 3-1.


Cal recordar que la pretemporada del FC Barcelona arrencarà els dies 9 i 10 de juliol amb les habituals proves mèdiques i que per al dia 12 està previst el primer entrenament. Tota la primera fase d'entrenaments es durà a terme a la Ciutat Esportiva.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut