El calendari de la pretemporada del Barça

El calendari de la pretemporada del Barça

L’equip farà les habituals proves mèdiques els dies 9 i 10 de juliol, mentre que el dia 12 durà a terme el primer entrenament

Es comença a definir el calendari de la pretemporada del Barça de cara al curs 2021/22. Els jugadors de Ronald Koeman duran a terme les habituals proves mèdiques els dies 9 i 10 de juliol, mentre que el dilluns 12 serà quan l’equip faci el seu primer entrenament de l’estiu. La primera fase d’entrenaments de la pretemporada es durà a terme a la Ciutat Esportiva.

Cal recordar que aquesta pretemporada estarà condicionada per la disputa de la Copa Amèrica i l’Eurocopa, en què participen diversos jugadors del FC Barcelona. Totes dues competicions conclouen el 10 i 11 de juliol, respectivament.

D’aquesta manera, la pretemporada recuperarà els ‘timings’ habituals després que ara fa un any, amb motiu de la crisi del coronavirus, la temporada 2019/20 conclogués a mitjans d’agost i la pretemporada 2020/21 arrenqués molt més tard del que és habitual.

Ara, doncs, faltarà només la confirmació dels partits que disputarà el FC Barcelona al llarg d’una pretemporada que també inclourà la disputa del Trofeu Joan Gamper.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut