Barça - Eibar: Cloenda perfecta (9-1)

Barça - Eibar: Cloenda perfecta (9-1)

Les barcelonistes posen el punt final a una temporada única, la del triplet, amb l'enèssima victòria

Tancament sublim. El FC Barcelona Femení ha posat el punt final a una temporada històrica amb la darrera cirereta. Una golejada davant l'Eibar (9-1) arrodonida pel reconeixement als 200 partits de Mariona com a culer, l'homenatge a Vicky Losada i el pitxitxi de Jennifer Hermoso. Precisament, la davantera madrilenya ha estat autora de tres gols, Mariona, de quatre, i Alexia i Laia Codina, d'un. 

Delecten els espectadors... 

Per darrera vegada aquest curs, i per no trencar la tònica del curs, la posada en escena de les blaugranes ha estat excel·lent. Des del segon u, la porteria de Malena ha viscut un setge constant del Barça, dominador des del començament. Intens i enèrgic en un alegre Johan Cruyff, amb 2120 aficionats en les seves faldes. Un escenari, il·luminat pel sol i pel joc culer, que ha presenciat la circulació veloç de les de Lluís Cortés. El vendaval ofensiu ha estat l'altra representació magistral local. 

Perquè en 45 minuts el públic ha cantat sis dianes, quasi totes de bella factura. Jennifer Hermoso amb un hat-trick, que l'ha convertit en la màxima anotadora de la Lliga Iberdrola amb 31 gols, Mariona, amb un doblet, i Alexia, amb un llançament de falta extraordinari, han estat les autores del 6-0. Espatllat per l'esporàdic gol d'Arola en les acaballes de la primera part. 

... de principi a fi 

Amb tot decidit, les de Lluís Cortés han dissenyat un segon període estètic. Un joc vistós ha fet gaudir la parròquia barcelonista. Més riallera amb el 7-1, de Mariona. I partícip de l'obra del Barça Femení amb els constants aplaudiments a les protagonistes del joc. Especialment quan l'eterna Vicky Losada ha deixat el terreny de joc al minut 72. L'últim partit de la migcampista ha estat conclòs amb el passadís de les seves companyes, que s'han unit a l'ovació sempiterna del Johan. 

Números per emmarcar

De les emocions passem a les estadístiques. Perquè les de Lluís Cortés, amb un nou gol de la barcelonista i l'estrena golejadora de Laia Codina, han engrandit els números estratosfèrics de les campiones en aquesta Lliga Iberdrola. 33 victòries en 34 partits, un total de 99 punts, amb un balanç de 167 gols a favor i 15 gols en contra. I si mirem totes les competicions, les campiones úniques del triplet han sumat 208 gols a favor i 25 en contra. 

Així doncs, el Barça Femení ha construït la cloenda perfecta de la temporada 2020/21 en un migdia d'emocions i de gols. 

FITXA DEL PARTIT 

Barça, 9
Eibar, 1

Barça: Paños, Torrejón, Pereira (Codina, min. 55), Jana, Cronogorcevic (María Molina, min. 67), Losada (Bartel, min. 72), Hamraoui (Bruna, min. 55), Alexia, Hansen (Oshoala, min. 55), Jennifer Hermoso i Mariona 
Eibar: Malena, Queralt (Esti, min. 82), Ruth Álvarez, Carla Morera, Puyi (Ane Campos, min. 67), Mar Torrás, Aida Esteve (Honoka Yonei, min. 62), Maria Llompart (Arene Altonaga, min. 62), Matlou, Arola i Kgatlana (Sheila, min. 62)

Gols: 1-0, Mariona (min. 17); 2-0. Alexia (min. 22); 3-0, Jennifer Hermoso (min. 23); 4-0, Jennifer Hermoso (min. 27); 5-0, Mariona (min. 28); 6-0, Jennifer Hermoso (min. 42); 6-1, Arola (min. 45+2); 7-1, Mariona (min. 53); 8-1, Mariona (min. 81); 9-1, Laia Codina (penal) (min. 92)

Àrbitra: Peláez Arnillas

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut