Reconeixement a Vicky Losada, la capitana eterna

Reconeixement a Vicky Losada, la capitana eterna

Després d'una temporada històrica, la vallesana marxa de el Club amb una trajectòria digna d'admiració

Punt final a l'etapa de Vicky Losada com a blaugrana. L'eterna capitana barcelonista s'ha acomiadat a l'Estadi Johan Cruyff després d'una nova victòria. Perquè el trajecte de la culer ha estat replet d'èxits, però també d'emocions. I així ha quedat palès en el seu últim dia com a barcelonista, immens d'ovacions de les seves companyes i aficionats. 

Capitana eterna

Vicky Losada marxa com un símbol del Club. Sorgida de la Masia, on va entrar amb 14 anys, va fer el seu debut als 17 anys amb el primer equip blaugrana. Després de dues etapes fora de Barcelona, a Anglaterra i als Estats Units, la barcelonista va tornar al Barça el curs 2016/17. Era la seva quarta temporada al FC Barcelona, un camí replet d'èxits. 

mini_Femeni_Eibar-089

Perquè, aquest 2020/21, la referent barcelonista posa punt final amb un triplet únic i històric. La Lliga, la Copa i la Champions, la primera de les memòries del Barça Femení. I la capitana va ser l'encarregada d'aixecar-la al cel de Göteborg. No és l'únic trofeu que reflecteix el palmarès de Vicky Losada com a culer. 6 Lligues, 6 Copes de la Reina i 1 Supercopa d'Espanya engrandeixen el seu particular museu. 

Ara la vallesana, després de 375 partits com a blaugrana, ha conclòs la seva etapa al Barça amb una nova victòria. Un triomf davant de l'Eibar (9-1) que ha precedit l'homenatge a una emocionada Vicky Losada. Amb un Estadi Johan Cruyff engalanat per l'eterna capitana, el públic i les seves companyes s'han fos en una ovació sempiterna. 

Aquest reconeixement a la infinita capitana s'ha enaltit amb l'entrega d'un braçalet firmat per totes les seves companyes. En aquest migdia d'emocions tampoc podia faltar la família de Vicky Losada. Una capitana que ha dit adéu enmig d'unes abraçades llargues i plenes de sentiment. Gràcies, Vicky. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut