Els vincles d’Agüero amb vells coneguts culers

Els vincles d’Agüero amb vells coneguts culers

El nou fitxatge blaugrana ha coincidit, al llarg de la seva carrera, amb diversos jugadors i entrenadors de la història blaugrana. Els repassem!

La trajectòria de Sergio Agüero, el nou futbolista del FC Barcelona, és molt àmplia i plena d’èxits. I aquest llarg camí, el ‘Kun’ s’ha trobat, tant a clubs com a la selecció, amb diversos vells coneguts de la història blaugrana. A continuació, els repassem tots!

Club Atlético Independiente

Als seus inicis com a futbolista a Independiente, el ‘Kun’ ja va coincidir amb diversos protagonistes de la història culer. El dia del seu debut com a professional amb només 15 anys, va ser també l’acomiadament de Gabi Milito, llegenda a Avellaneda, just abans de fer el salt cap al futbol europeu. 

A més, durant els seus tres anys al primer equip argentí, va ser dirigit per César Luis Menotti, entrenador blaugrana durant la temporada 1983/84, on va guanyar tres títols (Copa del Rei, Copa de la Lliga i Supercopa).

Atlètic de Madrid

Durant les seves cinc temporades al conjunt matalasser, també va compartir vestidor amb diversos vells coneguts culers. Amb Simao Sabrosa va disputar un total de quatre temporades, des del curs 2007/08 fins al 2010/11.

A més amb Thiago Motta també va coincidir a la temporada 2007/08 i amb Luis García dues campanyes: 2007/08 i 2008/09. A la seva darrera temporada a l’Atlètic, la 2010/11, també va coincidir amb un jugador format a la Masia com Fran Mèrida.

AGÜERO - SIMAO (UEFA)
Agüero i Simao, en la seva etapa a l'Atlètic de Madrid | FOTO: UEFA

Manchester City

Durant les seves 10 temporades a la Premier, és on ha coincidit amb més exculers. Amb Yaya Touré va passar gran part de la seva etapa, coincidint un total de set anys (2011/18). També amb un jove Denis Suárez, que va començar al món del futbol al City entre el 2011 i el 2013.

A més, quatre anys amb Claudio Bravo (2016/20), un amb Nolito (2016/17) i òbviament cinc temporades amb Pep Guardiola (2016/21), el seu tècnic els darrers anys a Manchester. També, als darrers anys amb el City ha compartit vestidor amb dos joves de la Masia com Éric Garcia, recent fitxatge blaugrana, i Adrià Bernabé.

mini_Eric Garcia 4
Agüero i Eric Garcia en un entrenament amb el City | FOTO: MANCHESTER CITY

Selecció argentina

Finalment, també amb la selecció ha coincidit amb diversos blaugranes. Sens dubte, l’exemple més clar és Leo Messi, amb qui juguen junts des de ben petits. Junts van guanyar el Mundial Sub-20 al 2005, i posteriorment, també van guanyar l’or als JJOO del 2008. A més, han participat junts a tres Mundials i quatre Copes Amèrica, i encara avui en dia són companys a l’albiceleste.

A més, amb Javier Mascherano també ha coincidit molts anys a la selecció, mentre que amb altres com Juan Román Riquelme, Javier Saviola i Gabi Milito, també va ser companys als seus inicis.

Finalment, pel que fa a seleccionadors, també trobem aroma blaugrana, ja que amb Argentina l’han dirigit tant Diego Armando Maradona (2008/10) com el Tata Martino (2014/16).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut