Agüero: “Vull demostrar aquí el que he fet al City”

Agüero: “Vull demostrar aquí el que he fet al City”

El primer fitxatge culer de l’estiu assegura sentir “una alegria immensa” signant pel FC Barcelona

Sergio ‘Kun’ Agüero ja és un culer més. El crac argentí ha estat presentat aquest dilluns a la tarda com el primer fitxatge del Barça 2021/22 i ha assegurat que vol seguir rendint al mateix nivell que ho ha estat fent al Manchester City durant tota l’última dècada. “Vull demostrar aquí el que he fet al City”, ha declarat, acompanyat pel president Joan Laporta, el vicepresident esportiu Rafa Yuste i el director de Futbol Mateu Alemany.

L’argentí, a punt de complir 33 anys, reconeixia viure un somni que tenia des de ben petit: “És una alegria immensa perquè des de petit, i ara més amb Messi, he pensat que el Barça és el millor club del món”. “Qualsevol jugador que té l’oportunitat de fitxar pel Barça, hi va corrent. Intentaré donar el millor per ajudar el Club a guanyar coses importants”, afegia.

He conviscut amb Messi des de petit a la selecció. El conec molt i crec que seguirà

'Kun' Agüero

Paraules similars són les que va dedicar-li Josep Guardiola en el seu últim dinar plegats. “Vam dinar i em va dir que marxava al millor Club del món”, reconeixia Agüero, que també explicava obertament haver estat parlant tots els dies amb Leo Messi, company seu a la selecció des de fa més d’una dècada i ja un amic per a tota la vida.


Sobre el ‘10’, Agüero ha estat clar: “Esperem jugar junts. El que passi amb Leo són decisions que ell prendrà amb el Club. Per a mi és un plaer i un orgull que juguem junts. He conviscut amb ell des de petit amb la selecció, el conec molt, i crec que sí que seguirà. Intentarem donar el millor pel Club”.

Sobre el seu estat físic, Agüero ha reconegut trobar-se bé. “Els últims quatre mesos m’he sentit molt bé físicament i el més important és que el meu genoll està perfecte”, ha afirmat.

Laporta: “Agüero ha fet esforços per venir al Barça”

El president Joan Laporta ha arrencat la roda de premsa de presentació del jugador argentí agraint-li “els esforços” realitzats per signar pel Barça. “Vull agrair públicament que un jugador de la seva qualitat hagi volgut venir al Barça. Ha fet esforços per venir”, ha explicat.

T’hem rebut amb un tango, que és un ball molt excitant, igual que ho ets tu

Joan Laporta

I ha seguit així: “Estàvem aquí per retornar l’alegria al barcelonisme i amb tu aquí, Sergio, donem a entendre que tornarà l’alegria”. “T’hem rebut amb un tango, que és un ball molt excitant, igual que ho ets tu, ja que sabem que marcaràs molts gols al Barça”, ha afirmat Laporta amb un somriure. Que comenci el ball. Ja tenim ganes que soni la música.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut