Festa blaugrana al Johan Cruyff

Festa blaugrana al Johan Cruyff

Les blaugranes han compartit el trofeu de Lliga Iberdrola i de la Lliga de Campions amb els aficionats, plens d'alegria

“Salid y disfrutad”. I així ho ha fet el FC Barcelona Femení a la gespa de l’Estadi de Johan Cruyff. Les incontestables campiones d’Europa han exhibit, amb un somriure i una alegria immensa, els trofeus de Lliga i de Lliga de Campions als 855 espectadors presents a les grades. Uns seients plens de colors blaugranes, d’eufòria i d’exultació.

Primer, la Lliga

Abans del partit davant l'Athletic, que ha acabat amb triomf (8-0), Vicky Losada ha delectat els aficionats aixecant el títol de Lliga Iberdrola. Amb la presència del president del FC Barcelona, Joan Laporta, la capitana culer ha portat el trofeu al cel de l'Estadi Johan Cruyff.

Una copa que aquesta temporada s'ha pintat de color blaugrana de principi a fi. Les de Lluís Cortés han construït un camí perfecte; de moment, han encadenat 27 victòries en 27 matxs. L'última amb el públic entregat.  

Després, la Champions

La llum que ha presidit l'aixecament de la Lliga ha precedit la foscor il·luminada amb els colors blaugranes i les espurnes per presentar la plantilla culer campiona d'Europa. Sandra Paños, Cata Coll, Gemma Font, Laia Codina, Mapi, Melanie, Torrejón, Leila, Pereira, Crnogorčević, Jana, Losada, Hamraoui, Alexia, Patri, Aitana, Hermoso, Mariona, Graham, Oshoala, Andrea Falcon, Martens i Bruna. Totes ells entrenades per Lluís Cortés

Un tècnic que ha tingut paraules d'agraïment. "Vull donar les gràcies a aquest grup magnífic de jugadores i a l'staff que dedica moltes hores de treball. Gràcies també al club per l'aposta pel futbol femení", ha exterioritzat amb un somriure d'orella a orella. Vicky Losada també ha animat l'afició amb el seu discurs: "Fa dos anys vam lluitar per portar la Copa, però avui ja la tenim aquí!"

"Vull agrair al Club, a totes les jugadores que han lluitat per aquest èxit. I també agrair al president. Això és per totes les nenes que poden somiar en ser futbolistes, defensar els colors blaugranes i ser campiones", ha conclòs la capitana culer. 

Amb l'alçament de la Lliga i de la Lliga de Campions, les bufandes del Barça i les cares pintades de joia s'han estès en les grades. Engalanades amb les banderes que han comptat amb l’ajuda del vent per ser onejades amb més força. La gresca acústica dels espectadors congregats ha augmentat de decibels. Però ha quedat silenciada per la sonoritat dels focs artificials.

Una volta per concloure la festa

L’entusiasme ha crescut quan les jugadores han realitzat una volta d'honor al Johan Cruyff. Els aplaudiments han agafat força i han quedat diluïts, a poc a poc, quan els aficionats han buidat l'estadi. Un camp que la plantilla del Barça Femení s'ha resistit a abandonar. Perquè les fotografies i els càntics de les jugadores s'han succeït. Una estampa per al rècord. Una festa que quedarà per sempre gravada en les memòries blaugranes. Són unes campiones eternes! 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut