Barça-Athletic: Segueixen exhibint fam de victòria (8-0)

Barça-Athletic: Segueixen exhibint fam de victòria (8-0)

Nou triomf incontestable de les blaugranes, que han exhibit poder ofensiu i defensiu de principi a fi

No importa el doblet assolit. El FC Barcelona Femení segueix sortint a tots els partits amb l’ambició del triomf. I així  ho ha demostrat, una jornada més, guanyant; aquesta vegada a l’Athletic Club (8-0). Un rival testimoni i incapaç de rebaixar l’alegria blaugrana. 

El trofeu de Lliga...

Un estat de festa i felicitat que ha començat amb el passadís de les jugadores barcelonistes a Marta Torrejón, homenatjada pels 300 partits oficials amb el FC Barcelona. Ha prosseguit amb l’entrega del títol de Lliga Iberdrola, aixecat per la capitana Vicky Losada i amb la presència del president del FC Barcelona, Joan Laporta. I ha continuat amb els arguments futbolístics de les blaugranes.

_GPF5537

... deixa pas als gols

Perquè un partit més, les de Lluís Cortés han desplegat un joc atractiu, tot i la presència de rotacions. A través del control de la pilota, el Barça Femení ha arrancat llençat a l’atac. Un discurs autoritari i sense arguments bascos que ha construït l’1-0. Matiner i després d'un cop de cap de Martens al pal, Hermoso ha avançat a les culers. 
 
El joc de les blaugranes ha estat molt prolífic perquè només es veiés aquesta diana. La 22 ha estat l'encarregada de fer cridar les goles culers i aixecar els espectadors de la seva butaca. L'holandesa ha dibuixat un xut amb rosca al fons de la xarxa. Superioritat i vistositat blaugranes amb un incontestable 0-2 en un quart d'hora. 

La voracitat i el coratge del Barça no ha tingut fre. Les dianes s'han seguit cantant al Johan Cruyff. Una inspirada Lieke Martens, gràcies a una assistència de Torrejón, ha signat el 3-0. Augmentat, abans del descans, amb el 4-0 de la culer i amb el 5-0 de Bruna

Una nova victòria irrefutable

El Barça no ha permès que el partit tingués una altra història. L'ha dirigit, amb domini absolut, a la conclusió. Però no sense abans arrodonir i acréixer els números de la victòria davant l'elenc basc (8-0). Jennifer Hermoso ha certificat el seu hat-trick i Bruna, el seu doblet i Crnogorčević ha tancat la golejada. 

Així doncs, les barcelonistes han sumat la 27a victòria en 27 partits lliguers. Unes campiones intractables, que, jornada rere jornada, pinten les estadístiques de gols a favor, 136, i de gols en contra, 5. 

L'alegria d'aquest nou triomf en Lliga Iberdrola ha deixat pas a la festivitat del doblet.

FITXA DEL PARTIT 

Barça, 8
Athletic Club, 0
 
Barça: Paños, Marta (Jana, min. 56), Codina (Mapi León, 64), Pereira, Melanie (Leila, min. 64), Patri (Aitana, min. 56), Losada, Mariona, Bruna, Martens (Crnogorčević, min. 56) i Jennifer Hermoso
Athletic Club: De la Nava, Eunate (Naroa, min. 46), Gimbert, Valdezate, Oihane, Moraza (María Díaz, min. 77), Unzué, Istillart (Ibañez, min. 77), Azcona (Arana, min. 88), Mariana (Oguiza, min. 59) i García
 
Gols: 1-0, Jennifer Hermoso (min. 4); 2-0, Martens (min. 13); 3-0, Martens (min. 25); 4-0, Jennifer Hermoso (min. 35); 5-0, Bruna (min. 43); 6-0, Jennifer Hermoso (min. 51); 7-0, Bruna (min. 64); 8-0, Crnogorčević (min. 86)
 
Àrbitra: Casal Fernandez

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut