Blaz Janc, baixa per viatjar a Brest
Ofert per

Blaz Janc, baixa per viatjar a Brest

L’extrem eslovè té un esquinç del turmell dret i no podrà jugar el partit d’anada dels quarts de final de la Champions contra el Meshkov Brest

El jugador del Barça d’handbol Blaz Janc serà baixa per al partit d’anada dels quarts de final de l’EHF Champions League contra el Meshkov Brest a causa d’un esquinç del turmell dret. L’extrem eslovè, per tant, no podrà viatjar aquest dimarts amb la resta de l’equip a la ciutat bielorussa.

La baixa de Janc se suma a la de llarga durada d’Aitor Ariño. A més, Xavi Pascual manté els dubtes de Raúl Entrerríos i Cédric Sorhaindo, que es van perdre l’últim partit de Lliga a causa d’un trencament fibril·lar del bessó intern de la cama esquerra i per una contractura cervical, respectivament.

L’equip ha tornat als entrenaments aquest dilluns després de la victòria a la pista de l’Incarlopsa Cuenca i d’un dia de descans. El conjunt de Xavi Pascual ja prepara el partit d’anada a Brest. Cal recordar que el duel de tornada es disputarà el dijous 20 (20:45 hores) al Palau Blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut