Incarlopsa Cuenca-Barça: 30a victòria blaugrana a la Lliga (27-41)

Els de Xavi Pascual sumen un nou triomf a la competició en un duel dominat de principi a fi

Un nou triomf i ja en van 30. El Barça s’ha imposat en la seva visita a l’Incarlopsa Cuenca (27-41) en un duel dominat pels de Xavi Pascual de principi a fi i en el qual al descans ja era bastant àmplia (12-27). Aquest ha estat el primer partit dels de Xavi Pascual després de l’aturada per partits internacionals i abans de l’eliminatòria de quarts de final de l’EHF Champions League contra el Meshkov Brest.

Imposen el ritme

Bon inici de partit del Barça, que ha imposat el seu ritme des dels primers minuts. D’aquesta manera, els culers han vist com ja en els primers compassos. Amb un bon Möller sota pals i una bona eficàcia de cara a porteria els de Xavi Pascual han pogut sobrepassar la diferència dels 10 gols a favor i al descans el resultat era de 12-27.

Certifiquen el 30è triomf

A la represa els locals no s’han rendit en cap moment, però la solidesa culer no ha permès que la diferència baixés dels 10 gols i ha oscil·lat els 15. D’aquesta manera, els de Xavi Pascual arriben a les 30 victòria a la Lliga Sacyr ASOBAL just abans de l’eliminatòria de quarts de final de l’EHF Champions League contra el Meshkov Brest.

Fitxa del partit:

Incarlopsa Cuenca, 27
Barça, 41

Incarlopsa Cuenca: Leonel Carlos (-), Federico Pizarro (8), Ignacio Moya (2), Thiago Alves (6), Hugo López (1), Martín Ariel (1) i Pablo Ariel –set inicial-, Pablo Vainstein (1), Ángel Pérez (1), Carlos Fernández (3) i Davide Bulzamini (3).

Barça: Kevin Möller (-), Ludovic Fabregas (4), Aron Pálmarsson (2), Àlex Pascual (3), Dika Mem (5), Aleix Gómez (7) i Thiagus Petrus (-) –set inicial-, Casper Mortensen (3), Jure Dolenec (4), Blaz Janc (1), Timothey N’Guessan (3), Luka Cindric (2) i Domen Makuc (1).

Parcials: 3-5, 5-10, 8-14, 9-19, 11-22, 12-27 (descans), 14-30, 16-31, 19-34, 21-36, 24-37, 27-41.

Àrbitres: Óscar Raluy i Ángel Sabroso.