Barça B - Eivissa: Són de play-off! (2-1)

Barça B - Eivissa: Són de play-off! (2-1)

Els de Garcia Pimienta jugaran la fase d’ascens a la Segona Divisió A després del triomf al Johan Cruyff

El Barça B jugarà el play-off per pujar a Segona. El filial ha certificat aquesta classificació aquest diumenge, a l’Estadi Johan Cruyff, després del triomf contra l’Eivissa (2-1). Un partit d’alt voltatge, entre el primer i el segon classificat en aquesta segona fase, en què han resultat determinants els gols de Rei Manaj i Konrad, tots dos en el primer temps.

Així doncs, amb 46 punts i un coeficient d’1.84, els de Garcia Pimienta jugaran l'ascens a Segona Divisió A. Serà, però, després del proper cap de setmana, quan els blaugrana hagin de disputar el darrer partit d’aquesta fase contra el Vila-real B (diumenge, a les 12 hores). 

Control absolut en el primer temps

El triomf s'ha suat de valent. I això que el primer temps ha estat molt còmode. Perquè l’Eivissa, que arribava com a líder, ha vist un Barça B superior, que ha dominat el joc i ha tingut el control. Aquesta superioritat s’ha reflectit en el marcador i, al descans, l’equip de Garcia Pimienta, que aquest diumenge ha dirigit el seu partit número 100 amb el filial, ja guanyava 2-0.

El primer gol l’ha fet Rei Manaj, després de rematar amb el cap un servei de cantonada (1-0, min 22). La segona diana ha estat de Konrad, en ratxa, que ha aconseguit ampliar distàncies en una jugada enrevessada, i després d’una passada de Peque (2-0, min 26). 

Saben patir

Però el guió ha canviat a la represa, amb un Eivissa que ha pujat les seves línies i ha fet patir la defensa del Barça. Malgrat tot, els culers han aguantat bé i, tot i que Davo, de cap, ha retallat diferències (2-1, min 57), el triomf no s’ha escapat.

Ha estat a punt, perquè la pressió del conjunt balear, que ha anat a totes a buscar l’empat, ha fregat el 2-2. Com per exemple en un xut de Sergio Cirio que ha marxat alt (min 73), en una rematada de Castel al primer pal que ha acabat a les mans d’Iñaki Peña (min 78) o en una jugada molt perillosa de Cirio en l’últim segon (min 90).

Finalment, però, el 2-1 ha estat definitiu i la classificació per al play-off s’ha convertit en realitat.  

LA FITXA

BARÇA B, 2 

EIVISSA, 1

Barça: Iñaki Peña, Mika (José Marsà, min 84), Comas, Roger Riera, Balde (Ramos Mingo, min 74), Nico (Matheus, min 79), Jandro, Collado, Konrad, Peque (Hiroki Abe, min 74) i Rei Manaj.

Eivissa: Germán, Fran Grima, Goldar, Pardo, Morillas, K. Sibo (Mateo Enríquez, min 84), Javi Pérez (David Batanero, min 78), Davo (Cirio, min 63), Kike López (Ilyas, min 63), Javi Lara (Javi Vázquez, min 63) i S. Castel.

Gols: 1-0, Rei Manaj (min 22). 2-0, Konrad (min 26). 2-1, Davo (min 57).

Àrbitre: Usón Rosel. Groga al local Iñaki Peña i al visitant Morillas. 

Assistència: 971 espectadors a l’Estadi Johan Cruyff.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut