Lluís Cortés:

Lluís Cortés: "Podem competir contra qualsevol i guanyar el PSG"

L'entrenador del Barça Femení, així com la jugadora Patri Guijarro, confien plenament en l'equip blaugrana, que estarà recolzat per l'afició a l'Estadi Johan Cruyff

Queden 24 hores per al partit decisiu de les semifinals de la Champions femenina. I les noies de Lluís Cortés ultimen els detalls per rebre el PSG, en la tornada d'aquesta ronda de la competició. L'1-1 de l'anada ho deixa tot obert i l'Estadi Johan Cruyff, que espera aproximadament uns 1.000 espectadors, serà l'escenari d'aquest duel tan important. 

En la prèvia d'aquest partit, l'entrenador Lluís Cortés i la jugadora Patri Guijarro han comparegut davant dels mitjans i han valorat les opcions blaugrana per accedir a la final, la segona de la història del Club. Tots dos protagonistes han coincidit en comentat que "hem de fer el nostre joc i, sobretot, tenir confiança en un mateix i en tot l'equip". 

Cortés, a més, ha assegurat que "podem competir contra qualsevol i, per tant, podem guanyar el PSG". "Si fem les coses bé, tindrem opcions de superar aquesta eliminatòria", ha afegit, malgrat tenir clar els perills del PSG: "Haurem de vigilar els contraatacs. Hem d'estar el més preparades i concentrades possibles per tallar les transicions ràpides de les parisenques"

Patri, per la seva banda, està convençuda que el Johan Cruyff tindrà un paper important: "El nostre estadi és un fortí. Comptar amb l'afició ens donarà un plus d'energia i de motivació extra".

Una jugadora que té moltes ganes de poder assolir l'objectiu: "Per a mi i per al Club seria molt especial passar l'eliminatòria i ser en la segona final de la Champions femenina de la història del nostre Barça".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut