Barça – PSG: Sabies que…

Barça – PSG: Sabies que…

Les onze curiositats d’un duel històric que diumenge, a l’Estadi Johan Cruyff, decidirà qui serà el finalista a Göteborg

És la tercera cita de Champions League entre PSG i Barça. En la primera, en els quarts de final de l’edició 2015/16, es va produir la primera afluència massiva d’aficionats culers al Miniestadi per un partit del Femení (8.639).

En el partit d’anada les de Lluís Cortés van dominar la possessió de la pilota (45%-55%), van encertar més passades (299 a 435) i van disparar més (9 a 12) que el rival. 

Alexia Putellas va disputar el seu partit 50 de la Champions League a París i és la futbolista blaugrana que lidera el rànquing en aquest apartat. Marta Torrejón en suma 49.

Jenni Hermoso és la màxima golejadora de la present edició de la Lliga de Campions, amb 6 dianes.

Només la lateral del Rosengard, Sofie Svava (3), ha fet més assistències que Kadidiatou Diani i Marta Torrejón (2). 

El PSG, tot i haver disputat un partit menys, és l’equip que més faltes ha comès de la competició (64).

Les catalanes i franceses encapçalen la classificació de conjunts amb més xuts en el torneig, amb 126 i 108, respectivament.

Les culers són les segones més golejadores (20), per darrere el Bayern (21).

El de diumenge serà el primer partit europeu amb públic a l'Estadi Johan Cruyff (1.000 persones màxim) des de l'octubre del 2019. 

El Barça persegueix la seva segona final, després de la que va disputar el 2019, mentre que el PSG ha estat dos cops subcampió (2015 i 2017).

Precisament aquesta setmana es va complir el segon aniversari de l’històric triomf per 1-0 al Bayern que va donar l’accés a la final de Budapest. Va ser l’última vegada que aquell desaparegut estadi es va omplir. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut