Què li queda al Barça?

Què li queda al Barça?

Amb el títol de Lliga a la butxaca a falta de sis jornades, els blaugranes tenen per davant els quarts de final de la Champions, amb l’objectiu de ser a la Final4, i una possible Copa Asobal

Queden menys de dos mesos de competició i el Barça afronta els últims grans reptes de la temporada. Després d’assegurar matemàticament el títol de la Lliga Sacyr ASOBAL 20/21 a falta de sis jornades, els blaugranes encaren un tram final de curs en què destaquen els quarts de final de l’EHF Champions League. L’eliminatòria contra el Meshkov Brest, que es jugarà el dimecres 12 (anada) i el dijous 20 de maig (tornada), decidirà l’accés a la desitjada Final4 de Colònia, prevista per al 12 i 13 de juny.

Els de Xavi Pascual disputaran un partit de Lliga aquest dissabte (16 hores) a la pista del Blasgón/Bodegas Ceres Villa de Aranda abans d’una nova aturada per a la disputa de partits de seleccions. Quan tornin els internacionals, els blaugranes es desplaçaran a Conca per jugar el dissabte 8 (data per confirmar). Serà el pas previ a l’inici dels quarts de Champions, que arrencaran a Bielorússia el dimecres 12 (18:45 hores). Abans de la tornada el Barça rebrà al Fraikin Granollers al Palau, i aleshores sí buscarà el bitllet per a Colònia.

La disputa de la Copa Asobal, que va ser ajornada en el mes de desembre, encara està per decidir, i podria ser programada en les properes setmanes, abans que acabi la temporada. En cas de disputar-se, la cita es traslladaria a Santander, tal com estava previst inicialment. Sigui com sigui, el Barça espera que li quedin set setmanes de competició, fet que significaria que disputarà la Final4 del Lanxess Arena.

Aquests són els partits previstos per acabar la temporada:

- BLASGÓN/BODEGAS CERES VA – BARÇA (Lliga, jornada 29)

- INCARLOPSA CUENCA – BARÇA (Lliga, jornada 31)

- MESHKOV BREST – BARÇA (Champions League, anada quarts de final)

- BARÇA – FRAIKIN GRANOLLERS (Lliga, jornada 32)

- BARÇA – MESHKOV BREST (Champions League, tornada quarts de final)

- ABANCA ADEMAR LEÓN – BARÇA (Lliga, jornada 33)

- RECOLETAS ATL. VALLADOLID – BARÇA (Lliga, jornada 25) *ajornat

- BARÇA – FRIGORÍFICOS MORRAZO (Lliga, jornada 34)

- COPA ASOBAL (*pendent de confirmació)

- FINAL4 EHF CHAMPIONS LEAGUE (*en cas de classificació)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut