Onzena Lliga consecutiva

Onzena Lliga consecutiva

Amb la victòria contra l’Angel Ximénez Puente Genil, el Barça suma el 28è títol domèstic de la seva història a sis jornades per al final del campionat

A falta de sis jornades per disputar-se abans del final de la competició, el Barça ha assolit aquest dilluns matemàticament el títol de la Lliga Sacyr ASOBAL 2020/21. Amb la victòria contra l’Angel Ximénez Puente Genil (37-21), els blaugranes han assegurat el 28è títol de Lliga de la història de la secció, els últims 11 de manera consecutiva. Des que el va guanyar la temporada 2010/11, els culers no han deixat escapar cap Lliga amb Xavi Pascual a la banqueta.

Després que el darrer títol de la temporada 2019/20 se celebrés des de casa, en ple confinament per l’aparició de la Covid-19, els jugadors han festejat la consecució de la Lliga amb eufòria sobre la pista del Palau. A més, ho han pogut compartir amb els 268 espectadors presents a les grades.

Quatre estrenes

Es tracta de la primera Lliga per als quatre jugadors que van arribar a Barcelona l’estiu passat: Blaz Janc, Domen Makuc, Haniel Langaro i Luis Frade. A l’extrem contrari s’hi troben aquells jugadors que han aixecat les 11 darreres Lligues de forma consecutiva, que són Raúl Entrerríos, Cédric Sorhaindo i Aitor Ariño, a més del tècnic Xavi Pascual.

Ha estat, de nou, una Lliga impecable, ja que el Barça l’ha guanyat mostrant una solvència extrema. I és que els culers han guanyat els 28 partits que han disputat fins al moment, amb un balanç de (1095) gols a favor, fregant els 40 de mitjana per partit, i (675) en contra.

Es tracta del quart títol aconseguit aquesta temporada, després d’haver guanyat les Supercopes de Catalunya i d’Espanya a principis de temporada i la Copa del Rei el mes de març. Cal recordar que la Copa Asobal va ser ajornada el mes de desembre, i que el Barça disputarà els quarts de final de l’EHF Champions League el proper mes de maig contra el Meshkov Brest, amb un bitllet per a la Final4 de Colònia en joc.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut