De Jong: un imprescindible per a Koeman

De Jong: un imprescindible per a Koeman

El futbolista holandès és el jugador del Barça amb més minuts aquesta temporada i també el futbolista amb més passades de tota la Lliga

Quan surt l’onze del Barça una hora abans dels partits, hi ha una sèrie de noms que sempre esperem veure-hi. Un d’ells és el de Frenkie de Jong, que en aquesta segona temporada al Club, amb Ronald Koeman a la banqueta, ha acabat de consolidar-se com un futbolista imprescindible. De fet, és amb diferència el jugador culer amb més minuts aquest curs.

DE JONG – 3.610 minuts
MESSI – 3.292 minuts
JORDI ALBA – 3.252 minuts
GRIEZMANN – 3.028 minuts
TER STEGEN – 3.000 minuts

De Jong és l'home més utilitzat per Koeman.
De Jong és l'home més utilitzat per Koeman.

Un comodí de luxe

Si bé Pedri és el jugador de la plantilla amb més partits jugats (42), els 41 compromisos de De Jong no li fan cap ombra. Respectat per les lesions i amb la total confiança de Koeman, el ‘21’ del Barça s’ha convertit en una peça clau, ja sigui ubicat al migcamp o a l’eix de defensa, posició que ha tastat repetidament en les últimes setmanes a causa de les lesions de Gerard Piqué i Ronald Araujo.

Quan ocupa posicions més ofensives, també s’ha destapat com un bon golejador. Les seves aparicions des de la segona línia li han donat al Barça sis gols aquesta temporada, triplicant els que va fer la temporada passada.

El rei de la passada

La seva alta participació amb el primer equip l’ha dut a liderar també una de les classificacions individuals més simbòliques de la Lliga: la de jugador amb més passades de tota la competició. És un llistat amb una nombrosa presència blaugrana.

DE JONG – 2.129 passades
PAREJO – 2.000 passades
SERGIO BUSQUETS – 1.880 passades
KROOS – 1.865 passades
JORDI ALBA – 1.821 passades
KOKE – 1.736 passades
MESSI – 1.703 passades

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut