El Museu del Barça reobre les portes el divendres 19 de març

El Museu del Barça reobre les portes el divendres 19 de març

Entrades a dotze euros, nous jocs interactius, visites guiades per a famílies i la certificació d’espai Covid Free són els grans atractius de la represa de l’activitat en aquesta instal·lació

El Museu del FC Barcelona reobre les portes aquest divendres 19 de març, coincidint amb el Dia del Pare, davant la flexibilització de la mobilitat aprovada a Catalunya i seguint totes les disposicions en matèria de seguretat sanitària per garantir la salut dels seus visitants sense que hagin de renunciar a viure una experiència 100% Barça. A més, ho fa estrenant una renovada oferta de serveis pensats per al públic local, que representa el perfil majoritari de les persones que visiten aquesta instal·lació en aquests mesos de pandèmia.

A partir d’aquest 19 de març, el Museu obrirà al públic els divendres de les 15.00 a les 19.00 hores, els dissabtes de les 10.00 a les 19.00 hores i els diumenges de les 10.00 a les 15.00  hores. A més, de dilluns a divendres també es podran realitzar visites escolars i visites guiades a hores concertades. Durant el període de Setmana Santa les instal·lacions s’obriran també de manera excepcional entre el 29 de març i l’1 d’abril de les 10.00 a les 15.00 hores, a més dels divendres, dissabtes i diumenges de manera habitual. 

El Museu del Barça torna a obrir les seves instal·lacions després que el Club decidís tancar temporalment el 4 de novembre del 2020 a causa de la poca afluència de públic registrada arran de les mesures impulsades en aquell moment pel Govern de Catalunya. Unes mesures que, entre d’altres, limitaven el moviment entre municipis el cap de setmana, fet que va comportar l’anul·lació de diverses reserves que ja tenia programades el Museu.

Renovada oferta d’activitats

Una de les novetats que oferirà el Museu és la gimcana per a famílies El Rondo del Museu del Barça. Una activitat que es pot fer individualment o en grup i que consisteix a participar en jocs, respondre preguntes i resoldre enigmes a través del telèfon mòbil mentre es recorre el Museu i es descobreixen els secrets de la història del Barça, recordant els jugadors més emblemàtics o admirant el palmarès de copes. Com a recompensa, els més menuts que aconsegueixin superar totes les proves obtindran un diploma de Superculer per endur-se a casa.

D’altra banda també s’han volgut potenciar les visites guiades, com per exemple el Players Experience Tour. Aquesta visita porta els culers a conèixer les interioritats del Camp Nou i és l’únic tour presencial que entra al vestidor del primer equip, un espai molt restringit. També inclou una visita a la llotja presidencial, a la sala de premsa i a la gespa. A més, el visitant rebrà un regal oficial de marxandatge del Barça i la possibilitat de personalitzar gratuïtament la seva samarreta.

Així mateix,  s’estrena una nova experiència guiada per a famílies amb nens i nenes d’entre 6 i 13 anys, la Camp Nou Explorers. Un guia oficial del Club acompanyarà el grup en una visita d’una hora i mitja de durada i explicarà les tasques que es realitzen per preparar un dia de partit a l’Estadi, amb les seves anècdotes i curiositats, una visita plena de jocs i participació dels més petits. Tot això mentre es descobreixen espais emblemàtics del Camp Nou com el vestidor visitant, la sala de premsa o la llotja presidencial.

Preus especials per als residents a Catalunya

El Museu continua amb la seva política de preus assequibles per als residents a Catalunya. L’entrada general Camp Nou Basic Tour té un cost de 12 €, amb gairebé un 50% de descompte respecte als preus habituals, i és gratuïta per als menors de 3 anys. En el cas del Player Experience Tour el preu de l’entrada és de 39 €,  vora un 35% menys respecte a l’entrada habitual.

D’altra banda, la gimcana ‘El Rondo del Museu del Barça’ té un cost de 12 €, mentre que el preu de la visita ‘Camp Nou Explorer’ és de 20 € (sense cost per als menors de 3 anys). Cal recordar també que els visitants tenen el pàrquing gratis. Pel que fa als socis (residents o no a Catalunya) continuen tenint l’entrada gratuïta i gaudeixen de condicions especials en molts dels serveis que s’ofereixen.

Totes les mesures de seguretat garantides

Perquè els visitants puguin gaudir de la visita amb tota seguretat, el Museu manté com a obligatori l’ús de la mascareta en tot el recinte i s’ha limitat l’aforament a un 50%, així com un màxim de deu persones per grup en les visites guiades. També s’ha delineat el recorregut de tal manera que segueixi una única direcció per tal d’evitar que els visitants es creuin i s’han distribuït gels hidroalcohòlics al llarg de tot l’espai. A més, s’han eliminat les audioguies i s’ha incorporat un nou sistema de QR inclòs en l’entrada bàsica, amb què els visitants podran descarregar el contingut de la visita directament en els seus telèfons mòbils per tal de disposar de tota la informació sobre el tour.

Mentre dura la pandèmia de la Covid-19, el Museu treballa sense descans per garantir totes les mesures sanitàries amb la voluntat de ser un recinte segur per als seus visitants i mantenir-se com un espai Covid Free. Aquesta feina, que el Club ha realitzat seguint els protocols d’Espais nets i segurs, ha quedat certificada oficialment amb el segell Safe Tourism Certified que li ha atorgat l’Instituto de Calidad Turística Española (ICTE)

Continua el Camp Nou Live Stream Tour

Paral·lelament a la reobertura del Museu, continua el Camp Nou Live Stream Tour, la nova proposta d’entreteniment digital que permet gaudir, des de casa i des de qualsevol lloc del món, d’una ruta guiada interactiva de 45 minuts que recorre, en directe, diverses àrees del Museu i els espais més emblemàtics de l’Estadi. Les sales de trofeus amb totes les Champions; els racons de memorabilia amb objectes rellevants de la història del Club; passant per l’espai Messi i les seves Pilotes i Botes d’Or; a més dels grans atractius del Tour Experience: els recorreguts pel terreny de joc, les banquetes, el túnel de vestidors, la sala de premsa, etc. 

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut