Barça Stadium Tour & Museum

Barça Stadium Tour & Museum

Pàgina web oficial
Sense costos de gestió
Estalvia't la cua
Compra 100% segura

El Museu del FC Barcelona i la Barça Store Camp Nou obtenen el segell d’excel·lència sanitària ‘Safe Tourism Certified’

Aquesta certificació garanteix que les instal·lacions del Club compleixen amb el Sistema de Prevenció de Riscos del sector turístic per a la COVID-19 i que són un espai segur per als visitants

Mentre dura la pandèmia de la COVID-19, el Museu del FC Barcelona treballa sense descans per garantir totes les mesures sanitàries amb la voluntat de ser un recinte segur per als seus visitants i mantenir-se com un espai Covid Free. Aquesta feina, que el Club ha realitzat seguint els protocols d’Espais nets i segurs, ha quedat certificada oficialment amb el segell Safe Tourism Certified que li acaba d’atorgar l’Instituto de Calidad Turística Española (ICTE). La distinció reconeix la bona feina duta a terme pel FC Barcelona en matèria de normativa sanitària i suposa una injecció de confiança per a les persones que, tot i aquests temps canviants, volen seguir gaudint de l’oci i l’entreteniment de forma segura. El segell s’ha atorgat tant al Museu com a la Barça Store Camp Nou, espai on finalitza el recorregut turístic del Museu.

Safe_tourism_3200x2000_CAT

Safe Tourism Certified és un segell que se li atorga als prestadors de serveis turístics com a garantia de la implantació d’un sistema de prevenció de riscos per a la salut davant la COVID-19. Aquest segell garanteix que les entitats turístiques que l’ostenten segueixen els protocols de seguretat aprovats per les autoritats competents en funció del subsector al que pertanyen (museus, hotels, serveis de restauració, agències de viatges, etc.).

La certificació l’atorga l’ICTE mitjançant una auditoria, que en el cas del FC Barcelona ha estat elaborada per Bureau Veritas . L'ICTE és una organització sense ànim de lucre que té com a objectiu difondre els sistemes de qualitat de les empreses turístiques. També és coneguda per ser l’entitat impulsora de la Marca Q Calidad Turística, un certificat de fiabilitat, rigor i excel·lència en els productes turístics.

Testimonials dels visitants al Barça Stadium Tour & Museum

 

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut