Primer viatge amb l’equip de Joan Laporta

Primer viatge amb l’equip de Joan Laporta

El guanyador de les eleccions viu a París el seu primer desplaçament, convidat pel president de la Comissió Gestora, Carles Tusquets

El partit d’aquest dimecres a París serà recordat per l’eliminació del FC Barcelona a la Lliga de Campions. Tot i la molt bona imatge de l’equip, l’1-4 de l’anada ha estat massa obstacle per als blaugrana. El duel al Parc dels Prínceps, però, també quedarà com el primer desplaçament amb l’equip del nou president electe, Joan Laporta

Cal recordar que tant Joan Laporta com Rafa Yuste van viatjar aquest dimarts amb l’equip a París, convidats pel president de la Comissió Gestora.

Intercanvi d’obsequis

Abans del partit al Parc dels Prínceps, PSG i FC Barcelona han dut a terme el tradicional intercanvi d’obsequis. El conjunt francès ha obsequiat els culers amb una reproducció del seu estadi i un pòster commemoratiu de l’eliminatòria, mentre que el Club blaugrana ha regalat un skyline de la ciutat de Barcelona amb el Camp Nou present.

Han participat a la trobada institucional el president del PSG, Nasser Al-Khelaifi, el nou president electe Joan Laporta i el president de la Comissió Gestora Carles Tusquets.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut