Laporta visita la plantilla del primer equip

Laporta visita la plantilla del primer equip

El guanyador de les eleccions d’aquest diumenge ha saludat els components del primer equip de futbol, però també ha visitat les plantilles del Barça B i del Femení

Joan Laporta ha tingut un matí de dilluns intens. Acompanyat sempre per Rafa Yuste, tots dos han arrencat la jornada amb unes proves PCR per poder viatjar aquest dimarts, convidats pel president de la Comissió Gestora Carles Tusquets, al Parc dels Prínceps de París, on el Barça jugarà dimecres la tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions.

Tot seguit, Laporta i Yuste han visitat la plantilla del primer equip de futbol. Han saludat el tècnic Ronald Koeman i el seu staff i també han compartit uns moments amb els jugadors del Barça dins del vestidor.

Posteriorment, tots dos s’han dirigit fins als camps d’entrenament del Barça B i del Femení. Allà, Laporta i Yuste han tornat a saludar els components de tots dos equips, per tot seguit dirigir-se a l’Estadi Johan Cruyff i visitar la Masia.

Laporta i Yuste també han visitat els Serveis Mèdics, on s’han trobat amb Pau Gasol, l’última incorporació del Barça de bàsquet.

També han coincidit amb Juan Carlos Navarro al pavelló de la Ciutat Esportiva, mentre es duia a terme l’entrenament de l’equip júnior.

Allà també han tornat a trobar-se amb Gasol, i tots quatre han estat conversant una estona sobre el parquet.

Cal recordar que Joan Laporta es va imposar en les eleccions a la Presidència del FC Barcelona celebrades aquest diumenge 7 de març. Laporta es va convertir en el segon candidat més votat de la història, amb un total de 30.184 vots, el 54,28% dels 55.611 socis i sòcies que van participar en els comicis. 

cat vots
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut