25a Copa del Rei al palmarès!

25a Copa del Rei al palmarès!

Xavi Pascual suma la 10a i iguala a Valero Rivera com l’entrenador amb més títols de Copa del Rei; per a Entrerríos, Sorhaindo i Ariño és la 8a, totes guanyades consecutivament

El Barça ha revalidat el títol de la Copa del Rei per vuitena vegada consecutiva, i ja n’acumula 25 en el palmarès de la secció. Amb la victòria en la final d’aquest diumenge al WiZink Center contra l’Abanca Ademar León (27-35), el conjunt de Xavi Pascual ha repetit títol i ha demostrat de nou que la gana per seguir guanyant és inesgotable.

Es tracta d’un títol d’allò més lluitat, ja que l’esforç en els tres partits ha estat majúscul. Amb l’enlairament del trofeu per part del capità Raúl Entrerríos, toca fer números. I és que aquesta Copa del Rei és la 10a que guanya Xavi Pascual a la banqueta del Barça, i iguala a Valero Rivera com l’entrenador amb més Copes del Rei de la història. Per darrere seu queden Miquel Roca (6), Juan de Dios Román (5) i Talant Dujshebaev (4).

Més col·leccionistes

Xavi Pascual, de fet, va estrenar el seu palmarès particular l’any 2009 amb una Copa del Rei guanyada a Granollers. Des d’aleshores, pot dir que n’ha guanyat 10 de les 13 que s’han disputat. A més del tècnic, hi ha tres jugadors que també han guanyat les darreres vuit Copes del Rei consecutives. Són Raúl Entrerríos, Cédric Sorhaindo i Aitor Ariño, que continuen inflant els seus palmaresos.

En el capítol d’estrenes, Blaz Janc, Domen Makuc i Haniel Langaro, els tres jugadors que van arribar a Barcelona l’estiu passat, s’han estrenat com a campions de la Copa del Rei.

La Copa del WiZink Center és el tercer títol que guanya el Barça aquesta temporada, després de les Supercopes de Catalunya i d’Espanya. Amb la Copa Asobal ajornada sense data, per davant queden la Lliga Sacyr ASOBAl, on els culers són líders destacats, i l’EHF Champions League, preparada per afrontar les eliminatòries de vuitens de final.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut