Abanca Ademar León-Barça: Campions de la Copa del Rei! (27-35)

Els de Xavi Pascual s'imposen amb un partit seriós i aixequen la 25a Copa del Rei

Triomf que val un títol. El Barça s’ha imposat a l’Abanca Ademar León (27-35) en un partit molt seriós dels de Xavi Pascual en la final de la Copa del Rei. Una bona primera meitat culer ha encarrilat el triomf, però les aturades de Pérez de Vargas i Möller sota pals també han permès mantenir l’avantatge.

Sòlids des de l’inici

Els de Xavi Pascual han plantejat un partit molt seriós des dels primers compassos. Els culers, molt concentrats en defensa, no han concedit gairebé ocasions a l’Ademar León.

A més les aturades de Pérez de Vargas i Möller han anat eixamplant el marge en el marcador per als culers. Un avantatge que s’ha situat als set gols, si bé havia arribat a ser de nou gols (20-13). A més, les recuperacions culers també han estat clau per sortir al contracop i castigar al conjunt visitant

Certifiquen un nou títol

A la represa els culers s’han mantingut molt ferms. Tot i així l’Ademar León s’ha situat a vuit gols (26-18, min 40). Aquí, però, ha aparegut novament una reacció dels de Xavi Pascual que han tornat a tenir un avantatge superior de 10 gols (33-22, min 54).

D’aquesta manera, els culers han afrontat els darrers minuts amb un avantatge clar per aixecar la 25a Copa del Rei del Barça d’handbol, que s’ha mostrat molt sòlid en defensa i sota pals amb grans aturades d’ambdós porters.

Fitxa del partit:

Abanca Ademar León, 27
Barça, 35

Abanca Ademar León: Ghedbane, Suarez (-), Feuchtmann (3), Perez (2), Lucin (3), Lawrence (3) i Casqueiro (2) –set inicial-, Marchan (7), Martinez P. (-), Gostovic (5), Carrillo (-), Slavic (-), Fernandez (-), Martinez A. (1), Piechowski (1) i Kisselev (-).

Barça: Möller (1), Entrerrios (3), Ariño (-), Gomez (3), Petrus (-), Mem (1) i Fabregas (6) –set inicial- Pérez de Vargas, Sorhaindo (2), Dolenec (5), Janc (3), N’Guessan (4), Gomez (3), Cindric (3), Pascual, Palamarsson (1) i Frade (3).

Parcials: 1-3, 3-5, 6-9, 8-13, 10-19, 13-20 (descans), 16-23, 18-25, 20-29, 21-31, 24-34, 27-35

Àrbitres: Angel Sabroso i Oscar Raluy.