Ari Mingueza també puja l’ascensor

Ari Mingueza també puja l’ascensor

La migcampista de Santa Perpètua és la tercera jove de la casa que Lluís Cortés fa debutar en Lliga aquesta temporada

L’ascensor del filial al primer equip segueix funcionant. L’última en agafar-lo va ser Ari Mingueza, aquest dissabte per debutar a les ordres de Lluís Cortés al camp del Santa Teresa. És la recompensa després d’haver passat per totes les categories inferiors del club des que hi va arribar, el 2015. Ara, a punt de fer 18 anys i estudiant Batxillerat a La Masia, la de Santa Perpètua és una de les puntals del migcamp del filial. Present en l’inici de la pretemporada i en alguns entrenaments puntuals, va fer el salt oficial en els últims minuts el 0-3 a Badajoz.

Temporada d’estrenes

Així, és la tercera jugadora que l’entrenador Lluís Cortés ha fet ascendir des del Barça B fins al primer equip en el present campionat de Lliga. Les anteriors havien estat Gemma Font i Emma Ramírez. D’altra banda, dues exponents més de La Masia, Jana Fernández i Bruna Vilamala, aquesta temporada també s’han estrenat a la Champions League.

L’any dels Mingueza

En acabar el matx, Mingueza confessava a fcbarcelona.cat: “Estava nerviosa i il·lusionada, perquè porto ja 6 anys aquí i és el que desitges quan arribes: debutar amb el primer equip. Fer-ho amb les millors jugadores és el millor que m’ha pogut passar”. Afegia: “Les companyes m’han felicitat totes i els hi estic molt agraïda. M’ho estan posant molt fàcil”.

A ningú li ha passat per alt el seu cognom. I és que el seu germà Òscar també ha debutat aquesta temporada amb el primer equip masculí i s’està consolidant a la rereguarda de Ronald Koeman. “Ja poden estar orgullosos els meus pares i nosaltres també. El meu germà està en un moment molt bo i això fa que a casa es parli molt de futbol”, reconeixia Ari Mingueza. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut