Fraikin BM Granollers – Barça: Un derbi per decidir finalista

Fraikin BM Granollers – Barça: Un derbi per decidir finalista

(19 hores, Esport3 i LaLigaSportsTV) Després de superar al Puente Genil i al Logroño respectivament als quarts, vallesans i culers es disputen una plaça en la final de la Copa del Rei

L’objectiu d’aixecar una nova Copa del Rei és ben viu per al Barça després de la perseverant victòria en els quarts de final (28-24). 24 hores després de superar al Logroño La Rioja, el conjunt de Xavi Pascual tornarà a saltar a la pista del WiZink Center de Madrid per enfrontar-se en les semifinals (19 hores, Esport3 i LaLigaSportsTV) al Fraikin BM Granollers. L’equip d’Antonio Rama va superar el seu quart de final contra l’Ángel Ximénez Puente Genil (24-29), i tots dos equips lluitaran en el derbi per una plaça en la gran final del diumenge. Poc abans, a les 16:30 hores, l’Abanca Ademar León i el Bidasoa Irún s’hauran enfrontat en la primera semifinal.

En acabar els quarts de final, els blaugranes, amb Xavi Pascual al capdavant, van advertir del perill d’una semifinal contra el Granollers, que actualment ocupa la sisena posició de la Lliga Sacyr ASOBAL després d’encadenar dues derrotes consecutives. “Ens coneixem moltíssim amb el Granollers, sabem que és un equip que quan juga contra nosaltres ho fa híper motivat i ens poden guanyar perfectament”, deia el tècnic. “Hem de preparar el partit, defensar com hem defensat contra el Logroño per poder córrer i intentar ser més eficaços davant de porteria”, afegia Pascual en zona mixta.

Serà el tercer derbi de la temporada, després que culers i vallesans ja s’enfrontessin en la Supercopa de Catalunya (32-25) en el mes d’agost i en la primera volta de la Lliga Sacyr ASOBAL (27-41), ambdues victòries blaugranes.

En joc hi haurà una nova final. Una nova oportunitat d’aixecar un títol. El Granollers, a més, no disputa una final de Copa des del 2015, quan va perdre contra el Barça a Gijón, i voldran tornar-hi. Els blaugranes, però, no ho volen permetre, i volen jugar la seva vuitena final consecutiva. El gran WiZink Center, que torna a acollir públic un any després, decidirà quin dels dos equips catalans torna a trepitjar la pista el diumenge (19:15 hores) per seguir lluitant pel títol.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut