Barça – Logroño: Classificats per a les semifinals (28-24)

En els quarts de final de la Copa, els de Xavi Pascual han patit però aquest dissabte finalment es veuran les cares contra el Fraikin BM Granollers

Victòria del Barça d’handbol al Wizink Center de Madrid i classificació per a la semifinal de la Copa del Rei! Els de Xavi Pascual han derrotat el Logroño, als quarts de final de la competició, i ara es veuran les cares contra el Fraikin BM Granollers, que ha derrotat l'Ángel Ximénez Puente Genil (24-29), aquest dissabte a les 19 hores.

Una classificació després d’un partit sofert, que ha costat de tancar, contra un rival dur que no ha baixat els braços en cap moment. Sense Timothey N’Guessan, Domen Makuc i Mamadou Diocou, que han estat els descartats per al partit d’aquest divendres.

Ja des del principi, el Logroño ha començat amb un alt ritme i amb una bona defensa que ha dificultat la feina del Barça. En la primera part, i tot i el 4-1 inicial (min 8), l’equip de La Rioja ha respòs. Un parcial de 0-4 ha reduït la diferència en un primer moment (8-7, min 19), mentre que minuts més tard, i malgrat les 8 aturades de Möller, el Logroño ha tornat a ficar-se dins del partit quan perdia de sis a quatre minuts per al descans (14-8), amb tres gols consecutius de Delcio Pina (14-11, min 30).

Mateixa tònica, amb un Delcio líder, que s’ha mantingut a la represa (20-18, min 50). Però, en el tram final, el desgast físic del Logroño i el retorn de l’eficàcia ofensiva i la velocitat han donat aire el Barça, que ha començat a ampliar diferències (25-21, min 56), fins que Aleix Gómez ha aconseguit tancar el partit (28-24, min 60).

D’aquesta manera, el Barça segueix el seu camí a la Copa, on vol aixecar el seu vuitè trofeu de forma consecutiva.

LA FITXA

Barça, 28
Logroño, 24

Barça: Möller, Janc (4), Thiagus Petrus, Dika Mem (2), Cindric (5), Pálmarsson, Fàbregas (4) –set inicial- Entrerríos (1), Ariño (1), Aleix Gómez (8), Àlex Pascual (2), Langaro (1), Frade, Sorhaindo, Dolenec.

Logroño: Rangel, Agustín Casado (3), Antonio Serradilla (1), David Cadarso, Rudolph Hackbarth, Mario Dorado (2), Tomás Moreira (6) –set inicial- Jorge Pérez (ps), Miguel Sánchez-Migallón (1), Delcio Pina (6), Erik Balenciaga (2), Eduardo Ortiz (1), Eduardo Cadorso (1), Ernesto Goñi.

Parcials: 1-1, 5-1, 8-4, 10-7, 13-8, 14-11 (descans), 15-12, 16-14, 18-15, 20-18, 24-20, 28-24 (final).

Àrbitres: Oscar Raluy, Ángel Sabroso.