Viveros Herol BM Nava – Barça: Final de trajecte

Viveros Herol BM Nava – Barça: Final de trajecte

(20:00 hores, LaLigaSportsTV) Els blaugranes, que van viatjar a Segovia directament des de Ljubjana, defensen la imbatibilitat en Lliga contra un rival necessitat de punts

El Barça tanca la setmana aquest divendres a les 20 hores a la pista del Viveros Herol BM Nava, on l’equip es va desplaçar directament des de Ljubjana després de guanyar a Celje (29-32). Igual que en l’EHF Champions League, els blaugranes defensen la imbatibilitat en la Lliga Sacyr ASOBAL, on han sumat 20 victòries en els 20 partits que han disputat fins al moment.

Al final del partit del dimecres a Celje, Xavi Pascual afirmava que el duel a Nava de la Asunción serà “complicat per diversos motius”. “Ells s’estan jugant la permanència i els és igual si és el Barça o un altre, són dos punts importants”, deia el tècnic. “Nosaltres arribem cansats però hem de fer un altre sobreesforç”, concloïa Pascual.

El conjunt segovià ocupa la 15a posició, la primera de descens, amb 10 punts en 21 partits, i necessita una victòria que l’acosti a les posicions de permanència. En el partit de la primera volta, disputat al Palau Blaugrana, el Barça es va imposar per 39-22. En aquesta ocasió l’equip arriba fatigat després d’un mes de febrer carregat de partits, i es trobarà un equip local necessitat de punts en la segona volta de la Lliga.

L’expedició blaugrana es troba en terres segovianes des del dijous a la tarda, i en el matí del dia de partit ha completat una breu sessió d’activació al pavelló María Martín de Segovia. Una estona abans del partit a Nava de la Asunción Xavi Pascual haurà de descartar un jugador en la llista de 16 convocats.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut