Reforços del filial per viatjar a Celje i Nava

Reforços del filial per viatjar a Celje i Nava

Jordi González, Artur Parera i Juan Palomino, a més dels habituals Alex Pascual i Mamadou Diocou, entraran en la convocatòria per al doble desplaçament

Després de l’últim partit contra el Logroño La Rioja Xavi Pascual avançava rotacions de cara als partits d’aquesta setmana a Celje (dimecres 20:45h) i Nava de la Asunción (divendres 20:00h), i per al desplaçament doble l’equip comptarà amb reforços del filial. Artur Parera, Jordi González i Juan Palomino (a més dels ja habituals Alex Pascual i Mamadou Diocou) entraran en una llista en la qual també hi serà Timothey N’Guessan, que ha rebut l’alta mèdica. El lateral francès va tornar lesionat del Mundial d’Egipte i ha pogut retallar els terminis de recuperació previstos.

Tal com ha anunciat Xavi Pascual en acabar l’últim entrenament previ, en la convocatòria no hi seran Gonzalo Pérez de Vargas, Raúl Entrerríos, Ludovic Fàbregas, Aleix Gómez i Aron Pálmarsson. L’islandès té unes molèsties al maluc i quedarà fora de la llista per precaució. Així doncs, viatjaran a Eslovènia 17 jugadors, els mateixos que el dijous es desplaçaran directament a Segovia per jugar el divendres (20 hores) contra el Viveros Herol BM Nava.

Abans d’analitzar el desplaçament a Celje i Nava, el tècnic Xavi Pascual ha volgut transmetre un missatge de suport a Alfredo Quintana, porter del Porto que va patir una aturada cardíaca en un entrenament i que es troba hospitalitzat: “Li vull enviar una abraçada enorme a l’Alfredo Quintana i desitjar-li que es pugui recuperar, el que li ha passat és una molt mala notícia per a ell, la seva família, la gent del Porto i per al món de l’handbol”.

Declaracions de Xavi Pascual:

“No entren en la convocatòria Gonzalo, Aron, Aleix, Raúl i Ludo. Són jugadors que alguns tenen molèsties importants i d’altres que no s’han aturat des de fa temps i els indicadors ens diuen que podem córrer un risc alt”.

“A més dels habituals (Alex, Diocou i Jordi González) viatjaran l’Artur Parera i el Juan Palomino. Esperem que entre els dos partits puguin entrar els dos en convocatòria i si poden tenir uns minuts, perfecte”.

“Anirem a Eslovènia a intentar guanyar el partit, com fem sempre. És clar que no té una incidència directa en res de la competició, però ja hi hem d’anar la intenció és guanyar, que tothom participi i mantenir el nivell competitiu perquè ens venen dues setmanes bojes”.

Declaracions de Domen Makuc:

“Per a mi és especial anar a casa de nou un any després. Estic content, tot i que no és complet perquè no hi haurà aficionats a les grades. Allà sempre hi ha un gran ambient, i m’entristeix que no hi puguin ser”.

“Tenim molts jugadors, i també reforços del filial, i necessitem treballar dur entre tots per portar els dos punts cap a casa”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut