Ansu Fati, nominat als Premis Laureus

Ansu Fati, nominat als Premis Laureus

El jove jugador blaugrana, una de les grans irrupcions al món del futbol, forma part dels nominats en la categoria de revelació de l’any

Ansu Fati ha estat nominat als Premis Laureus. El ‘22’ blaugrana és un dels finalistes a la categoria Laureus World Breakthrough of the Year (Revelació de l’any) pels mitjans esportius mundials. El jove talent blaugrana, nascut el 31 d'octubre del 2002 a Bissau (Guinea Bissau), ha completat un 2020 espectacular malgrat la lesió que va patir al passat mes de novembre.

El jugador del Barça competirà pel guardó amb Patrick Mahomes, Joan Mir, Dominic Thiem, Iga Swiatek i Tadej Pogacar.

Una irrupció de rècord

L’extrem culer va debutar amb només 16 anys al primer equip blaugrana, i des de llavors, ha anat polvoritzant rècord rere rècord. Després de ser en el segon jugador més jove de la història del Barça a debutar amb el primer equip a la Lliga, es va convertir també en el jugador més jove de la història del Club a marcar un gol a la Lliga.

Posteriorment, va ser el més jove a ser titular al Camp Nou, i en el mateix duel contra el València, es convertiria en el més jove a marcar i assistir a la Lliga i el golejador més jove al Camp Nou. També va assolir rècords a la Champions: el més jove a debutar a la Lliga de Campions amb el Barça i el golejador més jove a la història de la competició.

Ja el 2020, va convertir-se en el jugador en firmar un doblet més precoç en tota la història de la Lliga, i pel que fa a la selecció, el segon debutant més jove amb la selecció espanyola i el golejador més jove amb la selecció espanyola absoluta. Absolutament espectacular.

Els Premis Laureus

Aquest any els Premis Laureus no es poden lliurar a la cerimònia de gala habitual a causa del Covid-19, però es lliuraran individualment als guanyadors quan sigui possible. Els guanyadors es donaran a conèixer en una cerimònia de manera virtual. Els Premis Laureus, com cada edició, homenatjaran als esportistes més destacats de l’any, i a més, hi haurà premis addicionals que reconeixeran l’impacte més ampli que tenen els atletes sobre la societat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut