PPD Zagreb – Barça: Certifiquen la primera posició (33-37)

Els culers acabaran com a primers de grup, tot i que finalment no permeti el pas directe als quarts

Es mantenen invictes en un partit irregular dels culers. El Barça s’ha imposat al PPD Zagreb (33-37) en un partit amb alts i baixos dels blaugranes, que han dominat el marcador en gairebé la totalitat del matx. A l’inici de la segona meitat el conjunt local, després de remuntar l’avantatge culer, ha igualat el matx però finalment un nou impuls dels de Xavi Pascual ha servit per donar l’onzè triomf en 11 partits. Una victòria que assegura la primera posició del grup B, si bé això no donarà l’accés directe als quarts de final després de la mesura que va anunciar aquest dimecres l’EHF.

Domini blaugrana

El matx ha començat amb el Barça dominant el marcador en els primers compassos, però ràpidament el Zagreb s’ha situat per davant (7-5, min 9). Un parcial de 0-5 dels de Xavi Pascual ha permès capgirar la situació després del gol de Fabregas (7-10, min 13).

El Barça s’ha situat fins a sis gols per damunt en el marcador (10-16, min 20). En els darrers minuts de la primera meitat els locals han retallat diferències després de situar-se a tan sols dos gols (18-21).

S’iguala el marcador però el Barça reacciona

L’inici de la segona meitat ha estat una continuació dels darrers minuts de la primera, amb un Zagreb retallant diferències des de la defensa i les aturades. Els locals s’han situat 23-23 (min 37). Amb el 24-24 els locals s’han pogut situar per davant però Pérez de Vargas ha aturat el llançament i això ha esperonat els blaugranes, que a partir de llavors han tornat ha imposar el seu ritme amb un parcial de 0-3 (24-27, min 45). Els de Xavi Pascual han anat eixamplant la diferència fins al 33-37 definitiu.

PPD Zagreb, 33
Barça, 37

PPD Zagreb: Matej Asanin (-), David Mandic (4), Luca Lovre Klarica (3), Ivan Laljek (1), Nikola Grahovac (6), Paolo Kraljevic i Nemanja Obradovic (4) -set inicial-, Todor Jandric (-), Filip Vistorop (5), Sensamin Buric (1), Valentino Ravnic, Luka Mrakovcic (1), Matej Hristic (2), Csaba Leimeter (2), Darko Stojnic i Paolo Kraljevic (4).

Barça: Kevin Möller (1), Luka Cindric (3), Aron Palmarsson (3), Dika Mem (3), Cédric Sorhaindo (1), Blaz Janc (5) i Aitor Ariño (5) -set inicial-, Pérez de Vargas (-), Thiagus Petrus (1), Ludovic Fabregas (5), Haniel Langaro (2), Aleix Gómez, Jure Dolenec, Raúl Entrerríos (2), Àlex Pascual (2) i Domen Makuc (2).

Parcials: 5-4, 7-6, 9-12, 11-16, 14-19, 18-21 (descans), 21-23, 24-24, 25-27, 28-21, 29-35 i 33-37 (final).

Árbitres: Dimitar Mitrevski i Blagojce Todorovski.