Canvis en les eliminatòries de Champions

Canvis en les eliminatòries de Champions

L’EHF ha anunciat aquest dimecres que, degut a l’acumulació de partits ajornats, tots els equips disputaran l’eliminatòria de vuitens de final

L’European Handball Federation (EHF) ha anunciat aquest dimecres unes mesures extraordinàries que afectaran a la planificació de les eliminatòries. Degut a l’acumulació de partits ajornats per casos de Covid-19, i davant la impossibilitat de recuperar-los tots, l’organisme europeu ha decidit canviar el format previst per a l’eliminatòria de vuitens, un fet que afectarà directament al Barça i la resta d'equips.

La previsió era que els dos primers de cada grup accedirien directament als quarts de final, estalviant-se l’eliminatòria de vuitens, i que els classificats entre la tercera i la sisena posició es disputarien la resta de places de quarts. Amb la modificació anunciada per l’EHF, els 16 equips de la fase de grups hauran de jugar els vuitens, en una eliminatòria prevista entre finals de març i principis d’abril.

El Barça és líder destacat del grup B, més encara després de les dues victòries consecutives contra el Telekom Veszprém, segon classificat. Els blaugranes avantatgen en set punts al conjunt hongarès i en vuit al Motor, el tercer classificat. Un punt en el partit d’aquest dijous a Zagreb asseguraria la primera posició de grup, i d’aquesta manera l’encreuament en els vuitens de final seria contra el vuitè classificat del grup A.

Declaracions de David Barrufet, mànager esportiu de la secció d’handbol:

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut