El Barça ja va remuntar un 2-0 contra el Sevilla

El Barça ja va remuntar un 2-0 contra el Sevilla

Va ser la temporada 2018/19, als quarts de la Copa del Rei, quan els blaugrana van aconseguir un 6-1 al Camp Nou que capgirava l’eliminatòria

El FC Barcelona haurà de remuntar un 2-0 en contra si vol ser a la final de la Copa del Rei 2021. L’equip de Koeman va perdre contra el Sevilla al Pizjuán, en l’anada de les semifinals de la competició del KO, i el proper 3 de març tindrà l’oportunitat de capgirar l’eliminatòria, al Camp Nou. 

Tot i que la fita és complicada, els blaugrana fa poc ja van remuntar un 2-0 d’un partit d’anada contra els andalusos. Va ser la temporada 2018/19, en els quarts de la Copa, quan l’equip llavors entrenat per Ernesto Valverde va aconseguir un 6-1 a la tornada, també al Camp Nou, i va accedir a les semifinals. Coutinho, amb un doblet, Messi, Suárez, Rakitic i Sergi Roberto van ser els golejadors blaugrana.

No és, però, l’única vegada a la història que el Barça ha aconseguit capgirar un 2-0 en contra a la competició. El primer cop va ser l’any 1966, contra el Mallorca, amb un resultat en el partit de tornada a Barcelona de 5-1 a la llavors anomenada Copa del Generalísimo. 

Altres remuntades europees

En els últims anys, a la Champions, el FC Barcelona també ha viscut grans remuntades. La última i més recordada, que perdurarà eternament, és la del PSG de l’any 2017. Amb un resultat a París de 0-4 pocs confiaven en la classificació, però el 6-1 de la tornada, en un partit d’autèntica bogeria al Camp Nou, va escriure una pàgina d’or en la història del Barça.

Tot i que no va ser tan èpic, quatre anys abans el Barça havia capgirat un 2-0 contra el Milan. A la tornada del Camp Nou, un doblet de Messi i els gols de Villa i Jordi Alba van donar la classificació al Barça. 

Si encara tirem la vista més enrere ens trobem amb la gran nit màgica d’Angel Pichi Alonso, amb el seu memorable hat-trick europeu en la tornada de les semifinals de la Copa d'Europa entre el Barça i el Göteborg (l’equip suís havia vençut 3-0 a l’anada). Tres gols que van forçar la pròrroga i els penals, on el Barça va aconseguir l’accés a la final de Sevilla després d’un 5-4.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut