Sevilla – Barça: Tocarà remuntar al Camp Nou (2-0)

Els culers topen davant un gran Bono i cauen al Sánchez-Pizjuán a l'anada de les semifinals de Copa

Derrota blaugrana al Sánchez-Pizjuán. El Barça ha caigut davant el Sevilla (2-0) a l'anada de les semifinals de la Copa i tocarà remuntar al Camp Nou per intentar estar a la final. El Barça ha gaudit de diverses ocasions de gol però s'ha topat amb un inspirat Bono sota pals.

S’avança el Sevilla

El duel ha iniciat amb una ocasió claríssima per als culers: gran passada a l’espai de Griezmann per Messi la rematada de l’argentí l’atura de manera providencial Bono (min. 10). La rèplica local no ha trigat en arribar i Koundé, amb un xut creuat dins l’àrea, a punt ha estat de marcar, però la pilota ha marxat fregant el pal (min. 18).

Només set minuts després, el central francès ha estat l’encarregat d’inaugurar el marcador després d’una gran acció individual (1-0, min. 25). El Barça ha intentat reaccionar, però s’ha trobat amb un Sevilla molt ordenat en defensa i el resultat ja no s’ha mogut fins el descans, gràcies també a una espectacular aturada de Ter Stegen a Escudero al darrer minut de la primera part.

Insistència sense premi

Els blaugrana han iniciat la segona meitat molt actius i dominant la possessió, però Umtiti ha estat providencial salvant un mà a mà d'En-Nesyri al contraatac. Tot i així, el control del partit era blaugrana, i Messi, amb un bon llançament des de la frontal i Dembélé, buscant el gol olímpic, a punt han estat de marcar, però Bono ha salvat en les dues ocasions.

Tot i així, ha estat el Sevilla qui ha trobat el premi del gol: amb el Barça volcat en atac, contracop andalús que aprofita Rakitic per afusellar a Ter Stegen i situar el 2-0 (minut 85). Ja al temps afegit, Messi, amb un espectacular llançament de falta, ha estat a punt de retallar distàncies, pero de nou Bono ha salvat de manera providencial. Finalment, derrota per 2-0 i tocarà remuntar al Camp Nou.