El Sevilla, rival a les semifinals de la Copa

El Sevilla, rival a les semifinals de la Copa

L’eliminatòria, que es disputarà a doble partit, es jugarà el 10 de febrer l’anada al Sánchez-Pizjuán i el 3 de març la tornada al Camp Nou

El Barça ja sap el darrer escull per arribar a la final de Copa. Els de Ronald Koeman disputaran les semifinals de la competició del KO contra el Sevilla. El partit d’anada serà el 10 de febrer (21.00 hores) al Sánchez Pizjuán i la tornada al Camp Nou el 3 de març (21.00 hores).

Cal recordar que els culers arriben a les semifinals després de superar el Granada (3-5) en un partit que va decidir-se a la pròrroga després que les dianes de Griezmann i Alba en els darrers minuts forcessin el temps extra. Una pròrroga en la qual els culers van avançar-se amb un gol de Griezmann, però Fede Vico va igualar novament el marcador. Finalment, el Barça va tornar a avançar-se amb les dianes de Jordi Alba i De Jong. 

Així doncs, serà la quarta ronda a la Copa d’enguany per als de Ronald Koeman, que buscaran accedir a la gran final. 

Aquesta eliminatòria entre Barça i Sevilla serà la 16a entre blaugranes i andalusos en tota la història de la Copa, si bé serà la segona vegada que es veuran les cares en unes semifinals de la competició del KO.

La primera va ser el curs 1918-19, amb triomf blaugrana. Pel que fa al balanç, el Barça s'ha imposat en 11 ocasions, en les altres quatre el conjunt andalús es va acabar imposant. En la memòria dels culers hi ha la final de Copa del 2017/18 que va acabar amb triomf del Barça per 5-0.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut