La demanda del vot per correu supera les 15.000 sol·licituds després d’una setmana

La demanda del vot per correu supera les 15.000 sol·licituds després d’una setmana

Els socis i sòcies poden fer la petició d’aquesta modalitat de votació fins al dimarts 9 de febrer a les 19.00 h, des del web del Club

Els socis i sòcies del FC Barcelona estan responent molt positivament a la possibilitat de  poder exercir el seu vot per correu en les properes eleccions a la Presidència i Junta Directiva del dia 7 de març, i avui a les 18 h ja eren 15.051 els socis que havien demanat votar per alguna de les opcions que ofereix el vot per correu, ja sigui la general com la del vot des del domicili per als majors de 65 anys que tinguin algun problema de mobilitat o que no puguin desplaçar-se per motius de salut que així ho sol·licitin.

Aquest dijous s’ha cobert la primera setmana del període de sol·licitud del vot per correu, que es va obrir el passat divendres 29 de gener i es tancarà el proper dimarts 9 de febrer a les 19.00 hores, i al llarg d’aquests dies, les sol·licituds que està rebent el Club estan posant de manifest que aquesta és una opció que facilita la participació dels socis, sobretot per a aquells que tenen dificultat per poder desplaçar-se a les seves seus. A més, amb temps de pandèmia, la modalitat del vot per correu ajuda a assegurar encara més la protecció  sanitària d’aquestes eleccions.

Cal recordar que el fet de demanar el vot per correu impossibilita el soci a poder efectuar el vot de manera presencial el dia 7 de març, tant si ha emès aquest vot per correu com si no ho ha pogut fer per qualsevol motiu.

Els socis que ho desitgin poden efectuar telemàticament la seva sol·licitud del vot per correu des del web, utilitzant la seva clau i codi de soci.

Tot i l’elevat nombre de peticions que s’està rebent, la plataforma creada pel Club per gestionar la recepció d’aquestes sol·licituds està funcionant sense incidències. El dimarts dia 9 de febrer a les 19 h es tancarà l’accés a aquest formulari i s’iniciarà l’organització de l’enviament de la documentació necessària, perquè els socis que hagin optat pel vot per correu el puguin emetre entre el 15 i el 26 de febrer.

Opcions que s’ofereixen

El vot per correu ofereix dues opcions als socis i sòcies del Barça: general i domicili.

L’opció de vot general permet al soci rebre la informació a casa i anar a votar entre el 15 i el 26 de febrer a una oficina de correus.

A l’opció de vot al domicili, destinat als majors de 65 anys i socis amb mobilitat reduïda, diversitat funcional o malaltia, el soci, un cop acreditada la seva identitat, rebrà la documentació a casa seva de mans d’un empleat de correus, i en aquell moment haurà de lliurar el seu vot al mateix funcionari.

Consulta com podràs votar per correu a les eleccions del 7 de març.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut